Çok da iyi oluyor aslında. Dursun şu takımın halini anlayıp transfer yapmazsa daha devam etmesin.

1786738406934.webp

Sadece şu istatistiklere ve skora bakın. Galatasaray her anlamda daha üstün olmasına rağmen zar zor 1 gol atmış. Diyecek bir şey yok.

@meraklıadam, aynı şey değil. Bir taraf takımı güçlendirip lige daha iyi başlamak istiyor, şampiyonluğu zorluyor, o rekabete giriyor. Diğer taraf lig başlamasına rağmen hala transfer yapmıyor, 4 aydır yatıyor. Takımı istese Avrupa'nın en güçlü 10 takımı arasına sokabilecek durumdalar, ama yapmıyorlar.

Son düzenleme:
Taraftar yönetimin ve Okan’ın bu tavırlarını affetmez söyleyeyim. Ya giderler ya kendilerini toparlarlar. Burası Galatasaray. Kafasına göre at koşturamaz kimse. Geçen seneki kadronun aynısı, oyunun aynısı. Orta kafa ile şampiyonlar ligi mi oynayacağız biz? Oyuncular bitik hala 88’de Kaan Ayhan oyuna giriyor. Okan değişiklik yapmayı bilmiyor. Kendini yırtacak gençlere şans sıfır. Bu taraftar sizi yer!

Dua edelim Osimhen'imiz var. Yoksa 21/22 geliyor.
Bu sene şampiyonluğu unutalım. Yönetim güç zehirlenmesi yaşadı ve aşırı kibirli hareket ediyor. Kendilerini dokunmaz sanıyorlar ama biz Fenerbahçe taraftarı gibi değiliz bunu görecekler. Hepsini inanılmaz baskı altına alacağız. Hayatlarında böyle bir şey görmeyecekler.

Galatasaray taraftarı şükretsin ki bu yönetim başta. Yönetimin utanması arlanması yok, en ufak şeyde yanak okşatıyorlar hiç çekinmeden. Yeni gelecek yönetim bu kadar rahat yanak okşatabilecek mi bir düşünsünler bence.

Galatasaray taraftarı laubalilik sevmez. 6 ayda başkan gönderdi bu taraftar. 4 sene üst üste şampiyon yaptı demez. 2 ay Icardi'yi bekledin.
Evet Fenerbahçe,Trabzon ve Beşiktaş'ın transfer yapması normal. Tamam sen kadronu korudun. Ama herkes zarar açıklayıp sen kar açıklarken, deli gibi para kasarken, Avrupa'da başarı istiyorum deyip de transfer yapmazsan taraftarla dalga geçmiş oluyorsun.
Bu skordan sonra bu hafta transfer yapacaksın. Yumurta yine dayandı. Ama geç kaldın.
Bir lafım da Okan Bey'e. Sen 2-1 yenik durumdasın. Allah aşkına, Kaan'ı almak nedir. Al Lesley'i madem. Koy Osimhen'in yanına. Şişir. Kaan nedir?
Zerre kadar güvenmiyorum takıma. Bu sene hiç şampiyon olma umudum yok. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu %40, Beşiktaş %35, Trabzon %25, Galatasaray ilk 3'e bile giremez. Bir Galatasaray taraftarı olarak söylüyorum.
Arada kaynamasın. Çorum FK'yı tebrik ederim. Yedirdi leblebiyi. Helal olsun.