İstanbul United hakkında araştırma yapabilirsinizİlk defa bir birlik gördüm takımlar arasında bir konuda.
Detaylar
Kim cevapladı?YURTTA SULH, CİHANDA SULH!
Atatürk isminden rahatsız olan Arap'lar kararlarını değiştirmedikleri için takımlar otelden çıkmadılar. Maç büyük ihtimalle oynamayacak.
Sonra neden bodrumumda a*** var.
Öyle bir millet ki bu Araplar Dünya'da seven yok bunları. Cahil, barbarlar insanlar. TFF'ye de yazdıklar olsun. Umarım yönetim kurulu akrabalarını da satmıyordur böyle.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 10
Sonuna kadar destekliyorum.
Zaten Türkiye dışında oynanması gereken son ülke Suudi Arabistan'dır.
Zaten Türkiye dışında oynanması gereken son ülke Suudi Arabistan'dır.
Galatasaray'dan daha azını beklemezdim Fenerbahçe de adammış.
Son düzenleyen: Moderatör:
Baktığımda olayla ilgili sadece aksaklık olduğu yazıyor. Olayın ayrıntıları tepki tweetlerinin arasında kaynamış. Twitter'a yönlendirmek yerine buradan cevap verirseniz bu bilgi karışıklığı arasında bana doğruyu söyleyebilirsiniz.Twitter yıkılıyor. Oraya bak. Her şey orda yazıyor.
Para için Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finalinde Araplar, Atatürk posterleri ve tişörtlerine, "Yurtta sulh, cihanda sulh." sözünü içeren herhangi bir içeriğe izin vermeyeceklerini açıkladılar. GS ile FB ise yurda geri döndüler.Baktığımda olayla ilgili sadece aksaklık olduğu yazıyor. Olayın ayrıntıları tepki tweetlerinin arasında kaynamış. Twitter'a yönlendirmek yerine buradan cevap verirseniz bu bilgi karışıklığı arasında bana doğruyu söyleyebilirsiniz.
Son düzenleme:
Anladım hocam. Bilgi için teşekkürler.Para için Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finalinde Araplar, Atatürk posterleri ve tişörtlerine, "Yurtta sulh, cihanda sulh." sözünü içeren herhangi bir içeriğe izin vermeyeceklerin açıkladılar. GS ile FB ise yurda geri döndüler.
Maça çıkmayıp Kemalizm'e sahip çıkan Galatasaray'ımı ve Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Atatürk öyle önemli bir lider olduğu için araplar Atatürk isminden bile korkuyorlar Suudi Arabistan da oynanmaması daha iyi Samsun Ankara gibi yerlerde olmalıydı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Çözüldü FIFA 22 DirectX 11 ile nasıl çalıştırılır?
- akinjinakininakinakisi
-