Öyle bir millet ki bu Araplar Dünya'da seven yok bunları. Cahil, barbarlar insanlar. TFF'ye de yazdıklar olsun. Umarım yönetim kurulu akrabalarını da satmıyordur böyle.
Baktığımda olayla ilgili sadece aksaklık olduğu yazıyor. Olayın ayrıntıları tepki tweetlerinin arasında kaynamış. Twitter'a yönlendirmek yerine buradan cevap verirseniz bu bilgi karışıklığı arasında bana doğruyu söyleyebilirsiniz.
Baktığımda olayla ilgili sadece aksaklık olduğu yazıyor. Olayın ayrıntıları tepki tweetlerinin arasında kaynamış. Twitter'a yönlendirmek yerine buradan cevap verirseniz bu bilgi karışıklığı arasında bana doğruyu söyleyebilirsiniz.
Para için Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finalinde Araplar, Atatürk posterleri ve tişörtlerine, "Yurtta sulh, cihanda sulh." sözünü içeren herhangi bir içeriğe izin vermeyeceklerini açıkladılar. GS ile FB ise yurda geri döndüler.
Para için Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finalinde Araplar, Atatürk posterleri ve tişörtlerine, "Yurtta sulh, cihanda sulh." sözünü içeren herhangi bir içeriğe izin vermeyeceklerin açıkladılar. GS ile FB ise yurda geri döndüler.
Maça çıkmayıp Kemalizm'e sahip çıkan Galatasaray'ımı ve Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Atatürk öyle önemli bir lider olduğu için araplar Atatürk isminden bile korkuyorlar Suudi Arabistan da oynanmaması daha iyi Samsun Ankara gibi yerlerde olmalıydı.