Bu sene lig şampiyonluğunu istiyor Fenerbahçe; bu yüzden Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden erken elenmemesi gerekiyor. Fenerbahçe ise erkenden elenip lige odaklanmalı. Saçma gelebilir ama böyle düşünüyorum.

Bir Fenerbahçeli olarak ikisinin de işini zor görüyorum. Bizim takımlarımızdan kimse yarı final veya final beklemiyor zaten fakat kadro kalitesi olarak acayip yetersiz. Özellikle Galatasaray. Geçen sezon sağlam iş yaptılar ama Dursun Özbek transferde sınıfta kaldı bu sezon. Bizde mesela bu maçın ilk yarısı çok iyi oynadık ama sonrasında çöküş yaşadık. Kalite olarak çok zorlayacak ama galiba 2008'den sonra ilk defa 2 takımımız olacak; bu güzel bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene lig şampiyonluğunu istiyor Fenerbahçe; bu yüzden Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden erken elenmemesi gerekiyor. Fenerbahçe ise erkenden elenip lige odaklanmalı. Saçma gelebilir ama böyle düşünüyorum.
Tarafsız diye düşünüyorum ama Galatasaray has kadrosu geçen senenin aynısı değil mi? Lesley Ugochukwu zaten çöp. Batrakov'a bakacağız artık. Galata fanıyım ama bu gidişle sıkıntı yaşayacak. Top yuvarlaktır.

Galatasaray 3 tur geçer, tecrübesi var ve baskılı presle oynarlarsa yeni transferle de sürprizler yapabilir. Fenerbahçe bu oynamaya muhtemelen elenir. Çok açık veriyorlar ve baskı mücadelesi görmedim. Akşam 19.00'da çekilecek.

İhtiyar heyeti ile hem ligi hem şampiyonlar ligini aynı anda götüremez fener. Bunlar iyi günleri tempo artınca sakatlıklarda başlayacak. Aldıkları oyuncuların hepsinin yaşı ilerledi, sakatlıktan genç oyuncular gibi kayıpsız dönemeyecekler. Her zaman sezona iyi başlayıp sonradan batırıyorlar. Yine aynısı olacak.