İlk yarı Fenerbahçe'yi beğendim, ilk yarı oyununu 90 dakikaya yayarsa süper takım olur. Henüz sezon başı, devre arasında iki iyi transfer yapılırsa taş gibi takım olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fenerbahçe'nin ilerlemesi sürpriz olur, her zaman bugünkü gibi takım oyunu oynayamıyor. Galatasaray'ın ise berbat bir Şampiyonlar Ligi dönemi geçireceğini düşünüyorum. Ne takımda ne de taraftarda heves ve istek bıraktılar çünkü.

Ne takımda ne de taraftarda heves ve istek bıraktılar çünkü.
Her şey her an değişebilir. Tarafsız bir konu açtım. Moral olarak çöküntüdeyiz. Ama bunu yapanlar Galatasaray'a çamur atanlar oluyor, başka birisi değil. Yine de hazırlık maçları önemsemedi Galata. Oradan da patlak verdi.

Bu sene lig şampiyonluğunu istiyor Fenerbahçe; bu yüzden Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden erken elenmemesi gerekiyor. Fenerbahçe ise erkenden elenip lige odaklanmalı. Saçma gelebilir ama böyle düşünüyorum.
Aziz Yıldırım böyle bir şeye izin vermez. Ayrıca neden eleniyor? Oyuncular bu yorgunluklara alışmak zorunda ki bazıları zaten alışkın. O kadar maaş alıyorlar hakkını verecekler.

Galatasaray çeyrek final yapar.
Fenerbahçe ilk 24’e giremez.
'Lyon döndürür' demiştin döndüremedi. O zaman GS'ye görüşürüz. Yine başarısız bir sezon bekliyor onları. Fenerbahçe garanti 24'te sen diyorsan.

Hem o hem de transferler yok. Dursun inat etmeye devam ediyordu ve olacağı buydu. Taraftar az bile tepki gösterdi.