Detaylar
Kim cevapladı?maes
Başarılı
Şampiyonlar ligi seviyesiyle bizim ligimiz bir değil. Ligde 1. viteste bile maç kazanılıyor artık hiç tempo falan kalmadı.Ona katılıyorum fakat sen Liverpool temposunda GS'nin 90 dakika boyunca Beşiktaş'a böyle bir oyun oynayacağını düşünmüyorsundur diye düşünüyorum. Bu ligde derbi maçının böyle bir tempoda 90 dakika oynaması çok olası olduğunu düşünmüyorum. Fakat daha azıyla bile BJK yenebilir yenemez diye bir lafım yok, çok kolay yener derbilerde doğru bir tabir değil. Bizim ligimizde derbilerde hiçbir şey belli olmaz. Geçen sene çok daha kötü BJK bir maçta olsa yenemedi, her şey kağıt üstünde olmuyor.
Derbilerin sonuçları hiç belli olmuyor. Çoğu kişi gibi ben de Galatasaray'ın yeneceğini düşünüyorum. Ama mesela herkes Liverpool, Galatasaray'ı yener diyordu. Galatasaray ise akıllıca çalışıp kazanmayı bildi. Yani demek istediğim her türlü sonuca açık bir maç.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Şampiyonlar ligi seviyesiyle bizim ligimiz bir değil. Ligde 1. viteste bile maç kazanılıyor artık hiç tempo falan kalmadı.
Hocam sizinle lig seviyesi kısmında benzer düşüncem olsa da senin söylediğin gibi bir şey gerçeklemesi için GS bırak yenilmeyi berabere bile kalmaması lazım Alanyaspor maçında GS ne oynadı son 10 dakikada Alanya yerine BJK olsaydı GS en az 5-1 yeniliyordu olaya liverpool maçına bakarak yorum yapmayın çok daha geniş pencereden bakın. GS iyi oynuyor ve liverpol maçında hak ederek kazandı ama bu imkansız bir şeyi başardı tamam artık GS şampiyonlar ligini de alıyor anlamına gelmez gerçekçi ve objektif olursanız sevinirim ben Fenerbahçe'liyim ve Galatasaray ligde %99.999 şampiyon olduğunu düşünerek bunları söylüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
maes
Başarılı
Ben de Liverpool maçına bakarak bir şey demiyorum. Liverpoolu yendik ama deplasmanda Ajax'a falan yine çok zorlanacağız, takım bildiğin maç seçiyor son Eyüp ve Alanya maçları bomboş maçlardı.Hocam sizinle lig seviyesi kısmında benzer düşüncem olsa da senin söylediğin gibi bir şey gerçeklemesi için GS bırak yenilmeyi berabere bile kalmaması lazım alanyaspor maçında GS ne oynadı son 10 dakikada Alanya yerine BJK olsaydı GS en az 5-1 yeniliyordu olaya liverpool maçına bakarak yorum yapmayın çok daha geniş pencereden bakın. GS iyi oynuyor ve liverpol maçında hak ederek kazandı ama bu imkansız bir şeyi başardı tamam artık GS şampiyonlar ligini de alıyor anlamına gelmez gerçekçi ve objektif olursanız sevinirim ben Fenerbahçe'liyim ve Galatasaray ligde %99.999 şampiyon olduğunu düşünerek bunları söylüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bende liverpool maçına bakarak bir şey demiyorum. Liverpoolu yendik ama deplasmanda ajaxa falan yine çok zorlanacağız takım bildiğin maç seçiyor son Eyüp ve Alanya maçları bomboş maçlardı.
Ajax iyi durumda değil zorlanacağımızı sanmıyorum.
maes
Başarılı
Olması gereken o zaten. Geçen sene gördük avrupada kimlere puan bıraktık RFS Malmö Young boys çok mu iyidi. Adam gibi oynarsak ilk 24'te bitiririzAjax iyi durumda değil zorlanacağımızı sanmıyorum.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Olması gereken o zaten. Geçen sene gördük Avrupa'da kimlere puan bıraktık rfs malmö young boys çok mu iyiydi. Adam gibi oynarsak ilk 24'te bitiririz.
Tamamen takıma bağlı istikrarlı devam ederlerse olur yoksa olmaz. Gol yiyince aşırı moral bozuyorlar bırakıyorlar bunları aşmaları lazım.
1.5 üst Galatasaray alır.