Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
1756361580397.webp

Galatasaray, Wilfried Singo transferinden sonra Yves Bissouma için Tottenham ile prensip anlaşmaya vardı. Oyuncuya yapılan maaş teklifinden olumlu yanıt alındı. (📎 Sacha Tavolieri)

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş, Fener'de daha TD'si ile çelişip dursun. Şu takıma sebebi para olmayan, işini Fenerbahçe için gönülden yapacak hem Türk TD, hemde Türk bir başkan getirilmeli. Yazık oluyor, göz önünde eriyip gidiyor takım.

Osimhen'e 75 sıktıktan sonra Singo'ya 30 ve Bissouma'ya 10 milyon üstü parayı nasıl sıkabiliyorlar hâla?
Sponsorlukla falan alakası yok bu işin, daha maaşlar vs. var. Bu sezon en az 110 milyon bonservis ödediler ve bu sezon en az 30 milyonluk maaş ödemeleri var, garip.

Osimhen'e 75 sıktıktan sonra Singo'ya 30 ve Bissouma'ya 10 milyon üstü parayı nasıl sıkabiliyorlar hâla?
Sponsorlukla falan alakası yok bu işin, daha maaşlar vs. var. Bu sezon en az 110 milyon bonservis ödediler ve bu sezon en az 30 milyonluk maaş ödemeleri var, garip.

Bizim Dursunumuz var, yaparız.
indir (1).webp

Beşiktaş'ın yaklaşık 350 milyon euro borcu yok muydu? Bir sürü transfer yaptılar.

Senelerdir şampiyon olan, sponsorluk gelirleri diğer takımlardan kat kat daha fazla olan takımın bütçesini sorguluyorlar. Beşiktaş başkanı daha 2 ay öncesine kadar çıkıp borcumuz çok diye aglasmiyor muydu? Sonra gidip Orkun denen 5 m etmeyecek oyuncuya 20 mi verdiniz. Feneri soylemiyorum bile. Onlar önce gidip tazminatorun parasını odesin.

Bunu en son tüpçüye dedik, sonunu gördünüz. Aynısı başınıza gelir, demedi demeyin.
He bu arada, şampiyonlar liginden alacağın maksimum para 80 milyon euro civarı. Ligle birlikte toplam kazanacağın para 85 milyon euro. Bonservislere ödediğin para toplam 110 milyon euroyu geçti, işin maaş kısmına daha girmedim. O hesabı yaparsın.
Beşiktaş'ın yaklaşık 350 milyon euro borcu yok muydu? Bir sürü transfer yaptılar.
Transferlerin neredeyse tamamı taksitlendirilmiş şekilde yapıldı, aynı zamanda tamamı kiralık oyuncu olduğu için limit sorunu yaşamadık. Siz doğrudan bonservis sıktınız.

Senelerdir şampiyon olan, sponsorluk gelirleri diğer takımlardan kat kat daha fazla olan takımın bütçesini sorguluyorlar. Beşiktaş başkanı daha 2 ay öncesine kadar çıkıp borcumuz çok diye aglasmiyor muydu? Sonra gidip Orkun denen 5 m etmeyecek oyuncuya 20 mi verdiniz.
Milli takımdayken Orkun Orkun diye bağıranlar Beşiktaş'a gelince adama düşman kesilmiş, enteresan.
Tekrar söylüyorum, kiralık ve taksitlendirmeyle oyuncu alıyoruz.

Senelerdir şampiyon olan, sponsorluk gelirleri diğer takımlardan kat kat daha fazla olan takımın bütçesini sorguluyorlar. Beşiktaş başkanı daha 2 ay öncesine kadar çıkıp borcumuz çok diye aglasmiyor muydu? Sonra gidip orkun denen 5 m etmeyecek oyuncuya 20 mi verdiniz. Feneri soylemiyorum bile. Onlar önce gidip tazminatorun parasını odesin.

Öncelikle fanatiklik yapmaya gerek yok. Orkun 5M etmeyecek bir topçu falan değil, bu kadar holigan olmayın. 8-10 mevkisinde oynayıp, topu 3. bölgeye en çok ulaştıran, 3. bölgeye en fazla pas deneyen orta saha oyuncularının başında geliyor.
Diğer mevzuya gelecek olursak osimhene verilen 75m dışında çok fazla problem göremiyorum. Bizim ligimizde herhangi bir takımın Avrupa'da deliler gibi başarı sağlamadan herhangi bir oyuncuya bu denli bonservis vermesi bana intihar gibi geliyor. Üstüne üstlük alacağı maaşta felaket yüksek. Türkiye ligine genel bir sorgulama açılmalı, yayın gelirimiz yok gibi bir şeyken bu denli ücretleri bu kulüpler nasıl karşılıyor? Kimse kusura bakmasın. Takım fark etmeksizin bizim ligimiz bu kadar para harcayacak bir gelire sahip değil. Avrupa'da da durumumuz evlere şenlik. 2012 2013 dönemi Galatasaray, Fenerbahçe. 2015 2018 arası Beşiktaş bir şeyler başardı. Onun dışında her sene Norveç, Belçika, İsviçre takımlarına ezilip ezilip geri dönüyoruz. Çıkarın artık şu holigan formalarınızı objektif yorumlayın.
Bu arada singo felaket iyi transfer.
3'lü oynanırsa sağ stoper singo sol stoper abdulkerim orta da sanchez... Çok heyecanlandırdı, Beşiktaşlı olarak Galatasaray'dan beklentim çok yüksek. Bissouma çok değerli bir transfer. Galatasaray'ın 11'indeki orta sahalar çok iyi olabilir ama yedekler felaket kötüydü.

Öncelikle fanatiklik yapmaya gerek yok. Orkun 5M etmeyecek bir topçu falan değil, bu kadar holigan olmayın. 8-10 mevkisinde oynayıp, topu 3. bölgeye en çok ulaştıran, 3. bölgeye en fazla pas deneyen orta saha oyuncularının başında geliyor.
Diğer mevzuya gelecek olursak osimhene verilen 75m dışında çok fazla problem göremiyorum.
Singo'ya verilen bonservis problem değil mi hocam sizce?
Üstüne üstlük alacağı maaşta felaket yüksek. Türkiye ligine genel bir sorgulama açılmalı, yayın gelirimiz yok gibi bir şeyken bu denli ücretleri bu kulüpler nasıl karşılıyor? Kimse kusura bakmasın. Takım fark etmeksizin bizim ligimiz bu kadar para harcayacak bir gelire sahip değil. Avrupa'da da durumumuz evlere şenlik. 2012 2013 dönemi Galatasaray, Fenerbahçe. 2015 2018 arası Beşiktaş bir şeyler başardı. Onun dışında her sene Norveç, Belçika, İsviçre takımlarına ezilip ezilip geri dönüyoruz. Çıkarın artık şu holigan formalarınızı objektif yorumlayın.
Bu arada singo felaket iyi transfer.
3'lü oynanırsa sağ stoper singo sol stoper abdulkerim orta da sanchez... Çok heyecanlandırdı, Beşiktaşlı olarak Galatasaray'dan beklentim çok yüksek. Bissouma çok değerli bir transfer. Galatasaray'ın 11'indeki orta sahalar çok iyi olabilir ama yedekler felaket kötüydü.
Çok doğru konuşmuşsunuz da Singo ve Bissouma için verilecek bonservisler ve maaşlar problemli, takımın geri kalanının istediği maaşlar uçuk. Yetmezmiş gibi Zaniolo denen elemanın kumar sorunundan ötürü satılamama ihtimali var.