xLeomessi
Becerikli
Singo'ya verilen bonservis problem değil mi hocam sizce?
Çok doğru konuşmuşsunuz da singo ve bissouma için verilecek bonservisler ve maaşlar problemli, takımın geri kalanının istediği maaşlar uçuk. Yetmezmiş gibi zaniolo denen elemanın kumar sorunundan ötürü satılamama ihtimali var.
25-30 gibi bonservisler normal sayılır şu an. Osimhen'in hem maaşı hem bonservisi çok absürt. Ne sunarlarsa sunsunlar benim bu görüşümü değişemezler. Osimhen'in 5 büyük lige gitmeme sebebi bu. Liverpool neden almadı deniyordu, Liverpool'un en büyük futbolcusu salah bile 16m para alıyor. Osimhen'e verecekleri maksimum para 8M olacaktı. Galatasaray'ın 80M bonservis ve 25m maaş vermesi intihar. Olası bir başarısızlıkta o paralara tekrar satamazsın, o paraları arabistan dışında kimse Osimhen'e vermez. Gerçekler bunlar. Singo hem sağ bek hem stoper oynayan atletik ve boyuna rağmen hücum yönü kuvvetli bir adam. Ben harika bir transfer olduğunu düşünüyorum. Verilen para ise bence gayet normal. Bissouma zaten her takımın isteyeceği meziyetlere sahip bir 6-8 numara profili, sezonda 50'den fazla maç oynayacak bir takım için lazımdı.