Ben beşiktaşlıyım ve üçü içinde konuşayım. Fener de gs de beşiktaş da küçük ligin ismen büyük ama gerçekte küçük olan takımlarıdır. Edirne'yi geçtiler mi bütçesi 10da 1i olmayan takımlarn "senin neyine avrupa, hadi yallah köyüne" diyerek kök söktürdüğü takımlar bunlar. 10 senede bir şansa bala çeyrek final belki bi yarı final gören ve bunu 7881114326 sene dillendiren takımlara büyük takım denmesi reali barçayı geçtim, sevillaya villareale aston villaya falan hakaret.
Yıllardır sevilla, porto, benfica vs seviyesinde olalım istiyorum avrupada ama ne gezer? ŞLde en kötü 2. turun, uefada da çeyrek finalin yarı finalin gediklisi olalım hayali kurarım ama artık bıraktım sayılır. Bu yönetimlerle bu taraftar profilleriyle üçünün de bu hayalin yanından geçme ihtimali yok. Mourinho faktörüyle belki fener diyeyim. Bizim takımlarımız öyle takımlar ki 850 transfer yapıyorlar hala eksikleri kalıyor.
Avrupada başarı, sabırla gelir. Sabır da süreklilik ile gelir ve süreklilik de Türk hocayla sağlanmaz. Aklınıza gelebilecek tüm spor dalları için diyorum bunu. Türk hocayla bir sistem oturtacağını ve bu sayede süreklilik sağlayıp başarılı olacağını düşünen varsa alnına Ben bir salağım yazdırsın. İstisnalar illaki vardır da ben genelden bahsediyorum.
Sevgili gsliler Okan Burukla avrupada başarı bekliyorsanız daha çok beklersiniz. 96-2000in rüya takımıyla bile başarı 4. senenin sonunda geldi. Üstelik o takım şu anki gsden her açıdan en az 10 gömlek üstündü. Şu anki gs o takımın anca kramponlarını taşır. 2 senedir şampiyon oluyorsunuz doğal olarak avrupada başarı istiyorsunuz. Çok haklısınız ama Okanla olmaz. Okanla avrupada başarı beklemek erkekten çocuk doğurmasını beklemek gibi bir şey.