Ben de bunu isterim. Ancak Avrupa futboluna göre çok ağır ve yavaş kalıyoruz. Fenerbahçe-benfica maçı örneğine bakarsanız anlarsınız. Benfica oyuncuları kondisyonlarıyla ve koşularıyla perişan ettiler.

Bizim ülkede futbol o kadar çok duruyor, o kadar çok düdük var ki hızlı futbol oynanılamıyor. Bütün oyuncularımız tembelleşiyor.

Galatasaray, Fenerbahçe'den farklı diyecek olursanız bence hiç de değil. Az alkmaar hızlı oyunla bizi perişan etmişti. Bu sene de aynı şey olacak ne yazık ki.

Singo'yu almak iyi güzel ama o adam da Türkiye liginde hantallaşacak. Davinson bile hantallaştı ya. Şu hakemler değişmedikçe ve top sahada daha uzun durmadıkça başarı beklemek hayal olur.

Çok fark var hocam. Fenerbahçe dümdüz kötü takım.
Sen hayatında öndeki 3 hücum silahının sol ayak olduğu bir takım planlaması gördün mü? Adamların solu kapattığın an ne orta açabiliyorlar ne şut çekebiliyorlar. Vallahi komedi, bunun bir tık üstü beşiktaşımızın 2 tane sol ayak stoper ile oynaması :DDD ya vallahi moralim bozuluyor.

Liverpool:1
Manchester City:0
Eintracht Frankfurt: 3
Atletico Madrid: 3
Bodo glimt: 3
Ajax: 1
Monaco: 1
Union Saint Gilloise: 3
Tabi temennim, umarım temsilcimiz 11-13 arası puan toplar. Ben biraz bol keseden yazdım.
Live/Atletico/City 0 çeker, Bodo deplasmanı herkese sakat. Monaco beraberlik, Ajax galibiyet ama Frankfurt sıkıntı.

Çok fark var hocam. Fenerbahçe dümdüz kötü takım.
Sen hayatında öndeki 3 hücum silahının sol ayak olduğu bir takım planlaması gördün mü? Adamların solu kapattığın an ne orta açabiliyorlar ne şut çekebiliyorlar. Vallahi komedi, bunun bir tık üstü beşiktaşımızın 2 tane sol ayak stoper ile oynaması :DDD ya vallahi moralim bozuluyor.
Şu kadar çöp temizliğine rağmen hâla çöp kaynıyoruz, ben bıktım ya.