johan liebert 21
Başarılı
Bu adam olmazsa, Dembele'yi kim tuta(maya)cak?
![]()
Birini kalorifer bakımlarına yollayacak.
Pocikerim.
Bu adam olmazsa, Dembele'yi kim tuta(maya)cak?
![]()
Birini kalorifer bakımlarına yollayacak.
Yusuf Akçiçek transferi iptal edilip El Bitshiabu alınınca kadro böyle oldu:
Eki Görüntüle 277487
Ugochukwu yerine Lemina, Singo yerine Sallai olabilir.
Şu takımı Arda Turan'a verseler en az Şampiyonlar Ligi yarı final oynatır.Bu sene planlamamız berbattı. Leao ve Batrakov harici diğerleri rotasyon transferi. Hiçbirini bildiğimiz Okan 11’de oynatmaz, gelişsinler diye çaba da göstermez. Singo’yu da her kadro yapan sağ beke yazıyor ama o da oynamıyor ki yine Sallai’den devam edeceğiz gibi gözüküyor. Osimhen, Leao ve Sane var diye kadro değerimiz 400 milyon Euro üstüne çıkmış görünüyor ama geri kalan kadro ağır aksak.
Bakacağız artık. İyisiyle kötüsüyle transfer sezonunu bitirdik. Elimizdekileri en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Keşke Nhaga falan oynasa çok güveniyorum o çocuğa. Lesley’in de boş oyuncu olmadığını düşünüyorum ama TD olarak Okan Buruk var, maalesef aşırı garantici ve diğer oyuncuların maç temposundan ciğerleri sökülüyor hala veteranlarla başlıyor 11’e.
Valla ben de bu kadronun Arda’nın elinde olmasını çok isterdim ama napalım şampiyon olduğu sürece de Okan’dan kurtulamayacağız gibi.Şu takımı Arda Turan'a verseler en az Şampiyonlar Ligi yarı final oynatır.