MSRP'si $799 olan kart 36 bine satılıyor. :unsure:

4070 Ti da $799'dan çıkmıştı ve şu an için 30 bin seviyesinde satılıyor. Her iki kartın da MSRP fiyatı aynı olduğuna göre 4070 Ti Super'ın 36 bine satılması fırsat mı bilemedim ama uygun bulanlar için güzel olsa gerek.

Bizimkiler, satış karını biraz fazla abartmış sanki.

Fiyatı yanlış yazılmış. Yeni fark ettim.
Yine de kişisel görüşüm 4070 Ti Super'ın fiyatının 4070 Ti seviyesine inmesi. Sonuçta iki kartın fiyatı aynı, satıcılar etiket fiyatını biraz fazla tutmuş gibi geliyor bana.

Yine de kişisel görüşüm 4070 Ti Super'ın fiyatının 4070 Ti seviyesine inmesi. Sonuçta iki kartın fiyatı aynı, satıcılar etiket fiyatını biraz fazla tutmuş gibi geliyor bana.

Öyle aman aman 4070 Ti ile bir performans farkı da yok. 30 veya 32K çıvarlarında satılıyor, 4070 Ti. Eeee bir altı fazla olunca bir üstü daha da fazla oluyor. :(

Başka satan yer bulamadım fiyatlarını bakmak için. Kısacası Türkiye'de her şey mümkün.

Son düzenleme:
Öyle aman aman 4070 Ti ile bir performans farkı da yok. 30 veya 32K çıvarlarında satılıyor, 4070 Ti. Eeee bir altı fazla olunca bir üstü daha da fazla oluyor. :(

Başka satan yer bulamadım fiyatlarını bakmak için. Kısacası Türkiye'de her şey mümkün.
gaming gen'de de amazonda da incehesapta da var hocam 4070 ti super. bu konudaki fiyat benim şimdiye kadar gördüğüm en uygun fiyat, ama tabi galax ne kadar iyidir bilemiyorum çok tanıdığım bir ürün değil. fakat 4070 ti ile arasında fark olmadığı yorumunuza katılmıyorum. 4070 ti'ın olması gerektiği hali olarak çıktı bu kart, hem vram hem de kas gücü açısından 4K'ya çok daha elverişli. düz 4070 ti zaten 2K'da sorun yaşamıyor ama 4K'da güçsüz kalıyor. 4070 ti super 4K için çok daha güçlü.

4070ti super ile 4070 ti aynı msrp ile çıkmış olması aynı fiyata satılacağı anlamına gelmiyor hocam, bu sadece bizim ülkede böyle değil, best buy'dan bakarsanız aynı modelin ti vs ti super arasında %10'a yakın fark var mesela aşağıdaki gibi:

1710963007642.webp

bu iki kartı aynı fiyata satılmasını beklemek hayal maalesef. bizdeki fiyatlama çok kötü bunu kabul ediyorum 40, 45 K görüyorum çok abartı fiyatlar. benim de kullandığım model olan PNY XLR8 serisi 850 USD'ye sadece KDV'yi eklesek zaten 33.5 K yapıyor, 35 K'ya görsel alacağım ben mesela. çünkü alternatifim yurtdışından almak ama şu durumda o da kolay değil en azından benim için