Super ex modeli sanırım. 31 bine bırakacağını söylüyor. Sizce değer mi? Bir de ekran kartının vidalarında güvenlik etiketi yok, öyle üretildiğini söylüyor; sitesinde de güvenlik etiketi yok gözüküyor. Bilgisi olan var mı?

Vidaların üstünde değil kartın girişinin üstünde oluyor güvenlik etiketleri. Yani Galax 4070 One Click OC modelinde öyleydi. Fakat benim de önerim 9070XT olur. Sisteminiz stabil olduktan sonra bir sorun yaşamazsınız. 5070'e o parayı vermek içime sinmez balon fiyat. 4070 Ti superde gördüğünüz gibi 30K'den başlıyor garanti yok, kartın durumu belirsiz. Sorun olmuyorsa bu şekilde alınacak ya da 9070XT. 5070 fiyatını hak etmiyor kesinlikle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-09-01 135652.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-01 135652.webp
    87 KB · Görüntüleme: 17
Vidaların üstünde değil kartın girişinin üstünde oluyor güvenlik etiketleri. Yani Galax 4070 One Click OC modelinde öyleydi. Fakat benim de önerim 9070XT olur. Sisteminiz stabil olduktan sonra bir sorun yaşamazsınız. 5070'e o parayı vermek içime sinmez balon fiyat. 4070 Ti superde gördüğünüz gibi 30K'den başlıyor garanti yok, kartın durumu belirsiz. Sorun olmuyorsa bu şekilde alınacak ya da 9070XT. 5070 fiyatını hak etmiyor kesinlikle.

Tek sıkıntı AMD'nin ekran kartından memnun kalır mıyım şüpheliyim. RX560'ta sıkıntı yaşadım biraz. Arada çok nesil farkı var biliyorum ama şüpheliyim işte. Bir de FSR4 iyi çalışıyor mu o kadar?

Tek sıkıntı AMD'nin ekran kartından memnun kalır mıyım şüpheliyim. RX560'ta sıkıntı yaşadım biraz. Arada çok nesil farkı var biliyorum ama şüpheliyim işte. Bir de FSR4 iyi çalışıyor mu o kadar?

Memnun kalırsınız 2K Ultra ayarlar için en F/P kart. Ben kesinlikle 5070'e o paraları vermem 9070XT dururken. FSR4 ise DLSS kadar değil tabii ki hala biraz gerisinde. Fakat quality ve balanced modu gayet yeterli önceki nesillere göre kullanılır seviyeye geldi. Zaten çözünürlük 2K olduğu için rahatsız edecek bir görüntü olmaz.

Super Ex modeli sanırım. 31 bine bırakacağını söylüyor. Sizce değer mi? Bir de ekran kartının vidalarında güvenlik etiketi yok, öyle üretildiğini söylüyor; sitesinde de güvenlik etiketi yok gözüküyor. Bilgisi olan var mı?
Aynı iklimde kaldım 35 4070tis alacaksam neden 5 6 daha koymayıp sıfır 9070 xt almayayım dedim ve sıfır xfx aldım.

Ben GALAX markasının 4070 Ti Super kartını kullanıyorum, gayet memnunum şimdiye kadar hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım ısı oranları falanda gayet güzel tavsiye ederim ama sizin alacağınız ürün temiz olmazsa her üründe olduğu gibi sıkıntı yaşamanız muhtemel. O yüzden iyi araştırıp emin olarak alın.

Galiba riske atmayıp kfgli 9070XT alacağım. O kadar para verip riske girmek istemiyorum. Ray Tracing performansı da gayet güzel gözüktü gözüme.

Aynı iklimde kaldım 35 4070TIS alacaksam neden 5 6 daha koymayıp sıfır 9070 XT almayayım dedim ve sıfır XFX aldım.

Hocam memnun musunuz peki? Ray Tracing, FSR falan denediniz mi?