Valorant'a girerken PC siyah ekran olup restart attı. Minidump dosyasını paylaşıyorum. Sistem bilgileri: Galax 4070 Ti Super, 7800X3D, MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi ve DeepCool PQ850M.
Hocam çözüm bilmiyorum ancak gözlemlerime göre Valorantta çoğu sistemde restart oluyor. Her girdiğinizde oluyorsa bilemem ancak arada girerken oluyor. (Gözlemlediğim sistemler:3050 laptop,7900 gre, 4070 super, 4050 laptop)Valorant'a girerken PC siyah ekran olup restart attı. Minidump dosyasını paylaşıyorum. Sistem bilgileri: Galax 4070 Ti Super, 7800X3D, MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi ve DeepCool PQ850M.
Aylar oldu siyah veya mavi ekran hiç almamıştım. Bu son sürücülerden sonra smooth motion ile oyunlara girdiğim de almıştım sadece. Onun da sebebi sürücüydü. Valorantta ilk defa aldım. Dün ve bu gün de oynadım sorun olmamıştı. Ki son 2 gündür falan oynamıyorum aktif olarak haftalardır oynuyorum oyunu.Hocam çözüm bilmiyorum ancak gözlemlerime göre Valorantta çoğu sistemde restart oluyor. Her girdiğinizde oluyorsa bilemem ancak arada girerken oluyor. (Gözlemlediğim sistemler:3050 laptop,7900 gre, 4070 super, 4050 laptop)
Aylar oldu siyah veya mavi ekran hiç almamıştım. Bu son sürücülerden sonra smooth Motion ile oyunlara girdiğim de almıştım sadece. Onun da sebebi sürücüydü. Valorant'ta ilk defa aldım. Dün ve bugün de oynadım sorun olmamıştı. Ki son 2 gündür falan oynamıyorum aktif olarak haftalardır oynuyorum oyunu.
Hocam minidump dosyası onun içindi.He siz mavi ekran mı yediniz? Ben sadece restart sanmıştım. Maalesef mavi ekran bilgim sıfır.