Galaxy A11 OEM kilit açma kısmı kayıp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smile
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 389

Smile

Uzman
Cihaz
Samsung Galaxy A11
Merhaba. Telefonumda en son LineageOS 20.0 yüklüydü ve bir şey bakmak için stock ROM'a geri dönmem gerekti. Baktıktan sonra geri Custom ROM flashlamak için Vbmeta'yı atarken bir anda fail hatası geldi ve baktığımda "only official released binaries are allowed to be flashed" hatası geldi. İnternet'ten bakınca Bootloader kilitli diye duydum ama açıktı. Bootloader'ı kilitleyip açmayı denemeye çalıştım ama kilitledikten sonra geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açma ayarını açmaya çalışınca bulamadım. Çözüm bilen var mı?
Telefon: Samsung Galaxy A11 SM-A115F

Hocam vallahi karşıma ne kadar çözüm çıktıysa denedim ama bir sonuç bulamadım. Neden böyle oldu bilmiyorum stock ROM atınca hiç böyle bir şey olmamıştı.

Farklı bir yerden stock ROM indirdim ve geliştirici seçeneklerine girince gözüktü. Açık görünüyordu sonra warning ekranına baktığımda hala device unlock mode yoktu. Sadece download mode, reboot ve show barcode vardı. Yeniden başlatınca baktığımda kaybolmuştu. Neden böyle oluyor hala bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…