Attar

Becerikli
Denediğim yöntemler: Cihaz tarihini ileri ya da geri aldım, SIM kartı çıkardım, Wi-Fi'ya da mobil veri bağlı, ekran kilidi oluşturdum, sistem otomatik güncelleme ve Wi-Fi otomatik güncelleme kapalı. Farklı Samsung Account ile de denedim. Bulduğum yöntemler bunlardı ama sonuç yok.

OEM seçeneği görünmemesine sebep olan işlem: Magisk'i kaldırıp Odin ile mevcut sürüm stock ROM'u tekrar kurdum. Daha sonra ayarlardan yazılım güncellemesi yaptım. Tekrar root atmak için Bootloader açmak istediğimde bununla karşılaştım. Güncel ROM'u TWRP'den direkt yüklemem gerekiyormuş, güncel ROM'u başta bulamamıştım, o yüzden ayarlardan manuel güncelledim.

Cihaz: SM-A256E

Daha sonra güncel ROM bulup Odin ile yükledim ama hâlâ OEM seçeneği görünmüyor. Sanırım cihaz çöp oldu, tekrar root atamayacağım. Yabancı kaynaklarda geri dönüşü olmadığı ya da bir hafta beklemek gerektiğini okudum. Yapabileceğim bir şey varsa ya da cihaz çöp olduysa aydınlatırsanız sevinirim. Duruma göre yeni cihaza geçiş yapacağım.

Edit: Samsung Pass giriş yaparken cihazın kök erişim izni açık uyarısı çıkıyor.

Son düzenleme:
Hocam OEM kilit açma / Kilit açma gözükmesi için Samsung sunucularıyla bağlantı kurması lazım telefonun. Bende de o durum oldu, internete bağlayınca OEM kilidinin açık olduğu ortaya çıktı.

Hocam OEM kilit açma / Kilit açma gözükmesi için Samsung sunucularıyla bağlantı kurması lazım telefonun. Bende de o durum oldu, internete bağlayınca OEM kilidinin açık olduğu ortaya çıktı.

Hocam Samsung Account giriş yaptım başka ne yapmam gerekir sunucuyla bağlantı kurması için? Tüm sistem uygulamalarını güncelleyip mi deneyeyim?