Çözüldü Galaxy A12 telefonda mobil veri kapattıktan sonra altta çıkan mini bildirim sekmesi nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

11100

Becerikli
Cihaz
Samsung Galaxy A12
Turkcell kullanıyorken mobil veriyi kullanıp kapattıktan sonra altta minik bir veri kullanım bilgi sekmesi çıkıyordu. Oradan kaç MB kullandığıma ve TL durumuma bakıyordum. Bu sadece Turkcell'e özgü bir özellik mi? Şu an Türk Telekom kullanıyorum ama o sekme gelmiyor. O sekmeyi nasıl açabilirim?

Çözüm

Galiba Turkcell'e özgü bir özellik bende interneti bitirdiğimde geliyordu. Diğer operatörleri bilmiyorum.

Galiba Turkcell'e özgü bir özellik bende interneti bitirdiğimde geliyordu. Diğer operatörleri bilmiyorum.

Çözüm
O sadece Turkcell'e özel diye biliyorum. Eski numaramda bende de oluyordu. Telefonluk bir durum değil yani.

Peki anlık kullandığımız internet miktarını uygulamaya girmeden görüntülemenin başka bir yolu var mı? Turkcell'in bu sistemine benzeri bir sistem.

Peki anlık kullandığımız internet miktarını uygulamaya girmeden görüntülemenin başka bir yolu var mı? Turkcell'in bu sistemine benzeri bir sistem.
Benim İnfinix telefonumda var ama One UI de olmaması lazım. Kusura bakmayın hocam ama bilmiyorum ne yazık ki.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250524-142629.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20250524-142632.webp
    352,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…