S26 Türkiye'ye Exynos 2600 ile gelirse aynı parayı verip Amerika'daki adamdan daha çok ısınan, pili daha az giden ve şebekesi daha kötü çeken bir cihaz almış olacağız. Bu "yerelleştirme" değil, tüketiciyi enayi yerine koymaktır bildiğin.

S26 Türkiye'ye Exynos 2600 ile gelirse aynı parayı verip Amerika'daki adamdan daha çok ısınan, pili daha az giden ve şebekesi daha kötü çeken bir cihaz almış olacağız. Bu "yerelleştirme" değil, tüketiciyi enayi yerine koymaktır bildiğin.

Amerika'daki adam örnek 900 dolara alacaksa sen 850 dolara alacaksın aslında.
Aynı zamanda çıkmayan işlemci için ısınan, pili az giden şebekesi kötü demeniz yanlış.
Bazı kişilerin gerçekleştirdiği testlerde S26+ S26 ultradan daha iyi pil performansı alıyordu.
Çıkmadan eleştiri yapmayalım. Evet ön yargınız var haklısınız ama çıkmadan yapmak doğru olmaz.

Son düzenleme:
Merhaba,

İşlemciyi beğendiniz mi? Sizce 2400, 2400e, 2500 gibi işlemciler arasında belirgin bir fark bulunuyor mu? Bu konudaki görüşünüzü merak ediyorum. Ayrıca S26'da Exynos 2600 yerine Snapdragon kullanılsaydı daha iyi olur muydu? Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler, saygılar.

@Simon @Asily
2400den sonra iyi olmaya başladı Exynos, açıkcası ben beğendim.