Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Cihaz
Samsung Galaxy A12
Merhabalar. Bugün annem telefonda konuşurken anlık olarak yanlış bir şeye basmış ve "Sesi kapattınız." diye bir mesaj gelmiş. Sonrasında bana söyledi durumu ben de ne olduğunu anlamadım telefonu sadece kapatıp açtım ama olmadı. Olmayınca da daha fazla kurcalamak istemedim ve konu açayım dedim. Aramalarda ses de gelmiyor, karşı tarafa ses de gitmiyor ama hoparlöre alınca karşı tarafın sesi geliyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.

Merhabalar. Bugün annem telefonda konuşurken anlık olarak yanlış bir şeye basmış ve "Sesi kapattınız." diye bir mesaj gelmiş. Sonrasında bana söyledi durumu ben de ne olduğunu anlamadım telefonu sadece kapatıp açtım ama olmadı. Olmayınca da daha fazla kurcalamak istemedim ve konu açayım dedim. Aramalarda ses de gelmiyor, karşı tarafa ses de gitmiyor ama hoparlöre alınca karşı tarafın sesi geliyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
Screenshot_20250429_181517_One UI Home.webp
Hoparlör işareti böyle değil mi ? Çarpı olmayacak üstünde.

Şu makaleye bakarak telefonun tüm ayarlarını sıfırlayın. Yalnız dikkat edin 'fabrika ayarlarına sıfırla' seçeneğine basmayacaksınız. 'tüm ayarları sıfırla' seçeneğine basacaksınız. Eğer yanlış bir şey yaparsanız sorunluluk kabul etmiyorum.
Bu sıfırlamada hangi veriler siliniyor hocam ona göre yapayım.