Sürekli ısınma sorunu vardı. Neden kaynaklandığını anlamak için bugün recovery modunda sıfırlayıp birkaç saat dinlenmesini bekledim. Arka planda Firefox + WhatsApp açıkken CPU-Z’de sensör 0: 39 derece, sensör 1: 41 derece gördüm. Dün sadece tarayıcıda gezinirken 38 dereceydi. Elim acıyor artık, o kadar kötü hâlde. Belki cihaz 2 yıllık diye bataryadan kaynaklı olabilir ama batarya sıcaklığı normal görünüyor.
Sürekli ısınma sorunu vardı. Neden kaynaklandığını anlamak için bugün recovery modunda sıfırlayıp birkaç saat dinlenmesini bekledim. Arka planda Firefox + WhatsApp açıkken CPU-Z'de sensör 0: 39 derece, sensör 1: 41 derece gördüm. Dün sadece tarayıcıda gezinirken 38 dereceydi. Elim acıyor artık, o kadar kötü hâlde. Belki cihaz 2 yıllık diye bataryadan kaynaklı olabilir ama batarya sıcaklığı normal görünüyor.
Batarya sağlığı iyi durumda olmayabilir. O da ısınmasına neden olmuş olabilir.
Ben S22 de en ağır yüklerde 50 derecr normal kullanımda 35 derece görüyorum ve elimi yakmıyor.
Normalde CPU'dan bahsettiginizde cekirdek bazli 70-80 dereceleri bile yuk altinda kabul edilebilir degerlerdir. Normal kullanimda 40 aslinda normal bir deger ama CPU-Z nasil veri topluyor emin degilim. Uygulamada biraz ugrastigimda 40 civarlari genelde isinmaya meyilli oldugunu hissettiriyordu. Oysaki normal bir degerdir.
Eger bataryadan bahsedersek surekli 40 sikintili bir deger. Onemli olan o.