Günlük performans açısından bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ama oyun konusunda -bu fiyat bandında olan G99'larla karşılaştırma yapacağım- daha çok ısınma sorunu ile karşılacaksınız. Bir de işlemciyi çok zorlamayacak oyunlarda bir sıkıntı yapmayacaktır.

Kamera tarafi maalesef cogu 10K bandi ve alti ürün gibi ayni. Cogunda sensor tarafinda JN1 bulunuyor ve kayda deger farkli kameralar sunamiyorlar. 1280'e gelirsek verimsiz ama bandindaki cogu urunden de guclu. Ornegin 13 Pro'daki G99'dan %90'a yakin daha guclu bir GPU'su var. Butceyi 2-3K artirmadikca ciddi denebilecek duzeyde fark edecek cihaz bulmaniz zor maalesef. Hiç artiramiyorsaniz dusunulebilir.

Dediklerinizi anladım hocam, bilgilendirme için çok sağ olun. Oyun dışında, işlemci tarafı 10K altı telefonlardan bir tık daha önce olsa da kameraları neredeyse aynı. O zaman bütçe 15K'ya yükselmediği sürece maksimum fark açan cihazlar bulmak zor olacak. 15K bandında Galaxy A35, Nothing Phone 1 gibi modelleri görmüştüm. A25'e dönecek olursam da o zaman, dengeli kullanım için ideal ancak pek de üst düzey bir şey beklememek gerekiyor? Peki bu fiyat (10-12K) bandında satılan en iyi telefon A25 midir?

A25 ile en uygun Nothing Phone 1 arasında neredeyse 2.700 küsur TL fark var hocam. Herkes bu kadar bütçeyi arttıramayabiliyor.
Beğendiyseniz veya bütçe çıkmıyorsa alabilirsiniz ama bana göre A25; 6 GB ram, büyük çerçeve ve çentik ile çağ dışı tasarım, kötü malzeme kalitesi, ısınan, çok güç tüketen, performansı düşük bir işlemci, özelliksiz kamera paketi ile alınası bir cihaz değil.

Dediklerinizi anladım hocam, bilgilendirme için çok sağ olun. Oyun dışında, işlemci tarafı 10k altı telefonlardan bir tık daha önce olsa da kameraları neredeyse aynı. O zaman bütçe 15K'ya yükselmediği sürece maksimum fark açan cihazlar bulmak zor olacak. 15k bandında Galaxy A35, nothing Phone 1 gibi modelleri görmüştüm. A25'e dönecek olursam da o zaman, dengeli kullanım için ideal ancak pek de üst düzey bir şey beklememek gerekiyor? Peki bu fiyat (10-12K) bandında satılan en iyi telefon A25 midir?

Bence bu fiyatta A25 rakipsiz. Ancak 14-15 civarlarına çıkabilirseniz daha iyi anternatifleriniz olacak.

Beğendiyseniz veya bütçe çıkmıyorsa alabilirsiniz ama bana göre A25; 6 GB RAM, büyük çerçeve ve çentik ile çağ dışı tasarım, kötü malzeme kalitesi, ısınan, çok güç tüketen, performansı düşük bir işlemci, özelliksiz kamera paketi ile alınası bir cihaz değil.

Evet size ben de katılıyorum. Çerçevesi çentiği ve tasarımı çok çağ dışı. Ama sıfır cihaz olarak F/P olarak rakibini pek bulamadım. Siz neler önerirsiniz bu fiyat bandında hocam?

Bence bu fiyatta A25 rakipsiz. Ancak 14-15 civarlarına çıkabilirseniz daha iyi anternatifleriniz olacak.

Not edildi hocam, değerli fikriniz için sağ olun 🫡

Dogrudan en iyi demek zor ama daha dengeli bir ürün aklima gelmiyor.

Hocam bu fiyata zaten epeye baktığımda sadece Xiaomi ve Tecno tarzı ürünleri görüyorum. Yani Exynos 1280 verimsiz olsa bile bu fiyat bandında bu kadar fazla artı sunan farklı bir ürün görünmüyor.

Dogrudan en iyi demek zor ama daha dengeli bir ürün aklima gelmiyor.

Fikirleriniz için sağ olun, not edildi hocam. Modellere bakarken dikkate alacağım 🫡. Hem ekran, hem batarya, hem işlemci hem de kamera konusunda çok iyi değiller ama dengeli bir model özetle?

Hocam bu fiyata zaten epeye baktığımda sadece Xiaomi ve Tecno tarzı ürünleri görüyorum. Yani Exynos 1280 verimsiz olsa bile bu fiyat bandında bu kadar fazla artı sunan farklı bir ürün görünmüyor.

Ben de sizin gibiyim hocam, günlerdir bakıyorum ama A25 dışında bir şey bulamadım. Xiaomi'yi zaten alınmaz kategorisine koyuyorum, diğer markayı duymadım bile.

Bütçeniz çok arada bir yerde. Maksimum 12000 TL ile alınabilecek cihazlar benzer ayarda. Biri diğerinden net üstün değil. O yüzden tercihinizi yakın olduğunuz markaya göre yapabilirsiniz.

Bütçeniz çok arada bir yerde. Maksimum 12000 TL ile alınabilecek cihazlar benzer ayarda. Biri diğerinden net üstün değil. O yüzden tercihinizi yakın olduğunuz markaya göre yapabilirsiniz.

Galiba Samsung üzerinden yürüyeceğim, fikirleriniz için sağ olun hocam ve haklısınız, bütçeyi biraz daha arttırsam direkt Nothing Phone 1 alıp geçeceğim.

@Cyanogen, donanimsal acidan oyle ama @7450 'in dedigi gibi tasarimi dumduz cag disi. Centigi olsun, asiri kalin bezelleri olsun rahatsiz ediyor.
Fikirleriniz için sağ olun, not edildi hocam. Modellere bakarken dikkate alacağım 🫡. Hem ekran, hem batarya, hem işlemci hem de kamera konusunda çok iyi değiller ama dengeli bir model özetle?
Ustte bahsettigim detay harici fiyatini karsiliyor, evet. O da Samsung'un sorunu maalesef, ust modelleri satabilmek icin tasarimin icinden geciyor. FE serisinde dahi yapiyor bunu.