Merhaba,

Telefonun daha %16'sını kullanıyorum. Yer kaplayan şey:
  • Uygulamalar: 20 GB
  • Sistem: 15 GB
Yer kaplıyor. Gerisi boş. Peki yüzde kaç olunca temiz kurulum (fabrika ayarlarına sıfırlama) yapmak gerekir? Tabii yedek aldıktan sonra temiz kurulum yapacağım. Önerileriniz nedir? Daha dün 25 GB veri yedekledim. Ondan sonra yedeklediğim verileri telefondan sildim.

İyi Sosyaller.

Screenshot_20250629_140952_Settings.webp

S22 telefonumda %96'sı dolu olsa bile sorunu yoktu. Bence %90 lara geldiğinizde sıfırlama ihtiyacı hissederseniz sıfırlayın.

Şu sıralar veri depolamaya çok taktım. Her şey anı olarak kalır dedim ve ydekledim. Anneannem vefat etti. Annem ondan sonra bana anneannen öldü ve fotoğrafını neredeyse kimse önemsemiyor.

Geçen gün telefondandaki verileri USB belleğe attım ve telefondan sildim. Veriler 20 GB çıktı. Aslında beni pek önemseyen kişilerin fotoğrafları var. Böyle olacağını sanmıyordum.

2 tane 64 GB USB belleğe backup yaptım. Veri depolamaya kafaya taktığımı çevremden bilenler çok. Bana, çok saçma olayları kafaya takıyorsun, dedi. Sizce böyle düşünürsek yedek almaya yine de gerek var mı? Ben anı diyorum ama özellikle ailem buna karşı çıkıyor, ne yapacaksın diye. Sizin düşünceleriniz nedir?

Şu sıralar veri depolamaya çok taktım. Her şey anı olarak kalır dedim ve ydekledim. Anneannem vefat etti. Annem ondan sonra bana anneannen öldü ve fotoğrafını neredeyse kimse önemsemiyor.

Geçen gün telefondandaki verileri USB belleğe attım ve telefondan sildim. Veriler 20 GB çıktı. Aslında beni pek önemseyen kişilerin fotoğrafları var. Böyle olacağını sanmıyordum.

2 tane 64 GB USB belleğe Backup yaptım. Veri depolamaya kafaya taktığımı çevremden bilenler çok. Bana, çok saçma olayları kafaya takıyorsun, dedi. Sizce böyle düşünürsek yedek almaya yine de gerek var mı? Ben anı diyorum ama özellikle ailem buna karşı çıkıyor, ne yapacaksın diye. Sizin düşünceleriniz nedir?

Başınız sağ olsun. Yedeklemek iyidir.