Galaxy A35 vs A55

A35 kullanıyorum ve telefonu sadece günlük kullanım amacıyla kullanan birisiyim. Oldukça memnunum, herhangi bir donma, yavaşlama vs. yaşamıyorum. Şarj süresi de oldukça yeterli. Kullanım sürene bağlı olarak değişecek bir durum ama en az 1 gün yetecek şarjı merak etme.

Kullanım amacına A35 de uyuyor, ancak elbette A55 A35'ten daha iyi. Zamanında beni de A55 düşündürmüştü biraz ama kullanım amacımı da düşünerek fazla para vermek istemedim. Hâlâ kararımdan memnunum.

Merhaba, A35 8/256 ve A55 8/256 arasında kaldım. İkisinin arasında 3000TL'lik bir fiyat farkı var ve hangisini tercih etmeliyim bilemedim. Telefonda oyun oynayan birisi değilim. Ekran sürem de en azami 5 saat. Genelde müzik dinlemek ve sosyal medyada gezmek için kullanıyorum. Batarya dengesine önem gösteriyorum 1 günümü rahatlıkla şarj ile uğraşmadan bitirebilmeliyim. Sizce tercihimi hangi cihazdan yöne kullanmalıyım? İkisi arasındaki fiyat farkı önemli değil. Tek merak ettiğim aynı günlük işlerimi 19000TL'ye yapmak yerine 16000TL'ye de yapabiliyor muyum?
A36 niye bakmıyorsunuz hocam. Ama A35 ile A55 arasında çok da büyük bir fark yok açıkcası.

A36 niye bakmıyorsunuz hocam. Ama A35 ile A55 arasında çok da büyük bir fark yok açıkcası.
Karşılaştırmalara baktığımda A55'in A36'ya baskın geldiğini gördüm hocam. Ondan A55'e yöneldim doğrusu. Yanılgım var ise düzeltin lütfen.

Karşılaştırmalara baktığımda A55'in A36'ya baskın geldiğini gördüm hocam. Ondan A55'e yöneldim doğrusu. Yanılgım var ise düzeltin lütfen.
Tekrar incelediğimde güncel kalmam için A36 daha mantıklı geldi doğrusu, kendi kendime kararımı değiştirdim. :D

Son düzenleme:

Tekrar incelediğimde güncel kalmam için A36 daha mantıklı geldi doğrusu, kendi kendime kararımı değiştirdim. :D
Hem A36’tı da hem OneUI 7 var hemde Awesome Intelligence var.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt