Galaxy A35 vs A55

A35 kullanıyorum ve telefonu sadece günlük kullanım amacıyla kullanan birisiyim. Oldukça memnunum, herhangi bir donma, yavaşlama vs. yaşamıyorum. Şarj süresi de oldukça yeterli. Kullanım sürene bağlı olarak değişecek bir durum ama en az 1 gün yetecek şarjı merak etme.

Kullanım amacına A35 de uyuyor, ancak elbette A55 A35'ten daha iyi. Zamanında beni de A55 düşündürmüştü biraz ama kullanım amacımı da düşünerek fazla para vermek istemedim. Hâlâ kararımdan memnunum.

A36 niye bakmıyorsunuz hocam. Ama A35 ile A55 arasında çok da büyük bir fark yok açıkcası.

A36 niye bakmıyorsunuz hocam. Ama A35 ile A55 arasında çok da büyük bir fark yok açıkcası.
Karşılaştırmalara baktığımda A55'in A36'ya baskın geldiğini gördüm hocam. Ondan A55'e yöneldim doğrusu. Yanılgım var ise düzeltin lütfen.

Karşılaştırmalara baktığımda A55'in A36'ya baskın geldiğini gördüm hocam. Ondan A55'e yöneldim doğrusu. Yanılgım var ise düzeltin lütfen.
Tekrar incelediğimde güncel kalmam için A36 daha mantıklı geldi doğrusu, kendi kendime kararımı değiştirdim.

Son düzenleme:
Hem A36’tı da hem OneUI 7 var hemde Awesome Intelligence var.

Ayrıca baktığımda BT versiyonu 5.4 e getirilmiş. Yarın bir adet Galaxy A36 ve 45W Samsung şarj cihazı ve kablosu satın alacağım kararımı verdim.
Yani hocam gayet iyi bir de Galaxy AI’ye bakmayı unutmayın. Güzel özellikler var. Şimdiden hayırlı olsun hocam

A55'in A36'ya en buyuk farki kamera paketinin hissedilir sekilde daha iyi olmasi. Geri kalan yonleriyle benzer cihazlar, kalan farklari konusmussunuz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…