Physic
Üstün
Galaxy A50 (A505F) cihazım için bana AOSP tabanlı bir ROM önerebilir misiniz? One UI ROM'lardan sıkıldım doğrusu.
customrombay.org
Custom ROMs for Samsung Galaxy A50 - a505f
View the list of custom ROMs, recoveries and Linux distributions available for Samsung Galaxy A50 (a505f).customrombay.org
Burada bir tek derpfest ROM gözüküyor o da Android 12'den kalma.
![]()
[ROM][13.0][UnOfficial] LineageOS 20 for Galaxy A50
*** Disclaimer I am not responsible for any damage you made to your device You have been warned Flashing Instructions: Pre-installation: TWRP (Download from here) gapps (Download from here) First time installation: Boot on twrp Format...xdaforums.com
![]()
[ROM][13.0][UnOfficial] crDroid 9.x for Galaxy A50
*** Disclaimer I am not responsible for any damage you made to your device You have been warned crDroid is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device also attempting to bringing many of the best features...xdaforums.com
Resmî olmayan şu iki ROM var.
Galaxy A50 (A505F) cihazım için bana AOSP tabanlı bir ROM önerebilir misiniz? One UI ROM'lardan sıkıldım doğrusu.
Sana demiştim yine diyeceğim. Spideros 1.9 kullan. AOSP ROM'larda kamera sorunları parmak izi sorunları yaşadığım için tercih etmiyorum. One UI çok daha stabil ve akıcı geliyor ki öyle zaten.
AOSP önerisi istiyorsan tamamen mükemmel AOSP ROM bulamazsın haberin olsun.
Öneri olarak performans açısından bananadroid öneriyorlar, parmak izi çalışmıyor.
Spideros kullanıyorum zaten. Performansı memnun etmiyor ne yazık ki.
Açıkçası o zaman başka hiçbir ROM'dan performans açısından memnun olacağını düşünmüyorum. Yeni telefon almayı düşünebilirsiniz.![]()