Bütçe
1.500 TL
Ses kalitesi olarak AKG'nin kulakliklarindan daha iyi. Fakat mikrofon olarak deneyimime gore o kadar iyi degiller. Farki ses kalitesinde yani. Zaten IEM kulaklik ses kalitesi disinda herhangi bir kriter icin alinmamali. Kablosuz kulakliklarin kronik sorunlari var bu butcelerde. Sirf bu yuzden her yerde IEM kullaniyorum.
Anladım hocam; kablolu kulaklıklar hakkında bilgim yok ondan sordum, Buds 3 Pro kullanıyorum ben.
Müzik dinlemek için kullanacak, en önemli şey ses kalitesi, mikrofonunun öyle çok çok bir önemi yok.

Anladım hocam; kablolu kulaklıklar hakkında bilgim yok ondan sordum, Buds 3 Pro kullanıyorum ben.
Müzik dinlemek için kullanacak, en önemli şey ses kalitesi, mikrofonunun öyle çok çok bir önemi yok.
Bu butcede mumkunse IEM alin. Attigim Type-C'li versiyonu. Tak calistir seklinde kullanilabilir.

Önerdiğiniz haricinde en iyi öneriniz nedir hocam? Kulaklık kısmındaki kar tanesi logosu vs. hoşuma gitmedi.
Anladim. Bu. Hatta daha iyi diyebilirim. 100 TL daha pahali oldugu icin onermemistim.

Anladim. Bu. Hatta daha iyi diyebilirim. 100 TL daha pahali oldugu icin onermemistim.
Peki benim düşündüğüm AKG nasıl kulaklık 1020 TL için?

Ha, AKG guven veriyor dersen onu da alabilirsin. Senin secimin.
O yüzden değil de, tarzı pek hoşuma gitmedi, ilginç duruyor.

Gösterdim, ikisini de beğendi. Fakat kargo parası vermek istemiyor. Wraith'te indirim filan var mı kargoyu ücretsize getirebileceğimiz? Ya da bu fiyatlarda farklı platformdan en iyi öneriniz ne olur kargo ücretsiz olarak?

Son düzenleme:
O yüzden değil de, tarzı pek hoşuma gitmedi, ilginç duruyor.

Gösterdim, ikisini de beğendi. Fakat kargo parası vermek istemiyor. Wraith'te indirim filan var mı kargoyu ücretsize getirebileceğimiz? Ya da bu fiyatlarda farklı platformdan en iyi öneriniz ne olur kargo ücretsiz olarak?
Wraith sanirim 2.000 kusur TL altina kargo parasi aliyor. Bu butcelerde buna da bakabilirsin. AKG'den iyiydi diye biliyorum.

Wraith sanirim 2.000 kusur TL altina kargo parasi aliyor. Bu butcelerde buna da bakabilirsin. AKG'den iyiydi diye biliyorum.
Benim attığım AKG olan bu zaten hocam :D

Benim attığım AKG olan bu zaten hocam :D
Ha evet. Samsung sitesinde AKG yazarken burada Samsung yazdiklari icin karistirdim. Ayrica indirimle Samsung sitesinde daha ucuza denk geliyor sanirim. Kargo parasi odemek istemesem AKG olani alirdim. Babaniz kargoya ekstra para vermek istemedigi icin onerebilecegim tek model AKG'nin kulakligi olur.