bymfw4
Uzman
Samsung eğitim indirimiyle 1020 TL'ye geldiğini de yazdım hocam evet. Yani kargo ücreti olmadan 1500 TL'ye kadar en iyi öneriniz konu başındaki Samsung AKG, doğru mu?Ha evet. Samsung sitesinde AKG yazarken burada Samsung yazdiklari icin karistirdim. Ayrica indirimle Samsung sitesinde daha ucuza denk geliyor sanirim. Kargo parasi odemek istemesem AKG olani alirdim. Babaniz kargoya ekstra para vermek istemedigi icin onerebilecegim tek model AKG'nin kulakligi olur.
Hocam kargo olayını hallettim. 2. attığınız üçü arasında en iyisi değil mi? Kargo dahil 1300 TL'ye en iyi kulaklık bu mudur? İlk attığınız ile farkları ne bir de, onun görünüşü daha hoşuma gitti çünkü? Neredeyse tamamen müzik için kullanacak, bass seviyor.Ha evet. Samsung sitesinde AKG yazarken burada Samsung yazdiklari icin karistirdim. Ayrica indirimle Samsung sitesinde daha ucuza denk geliyor sanirim. Kargo parasi odemek istemesem AKG olani alirdim. Babaniz kargoya ekstra para vermek istemedigi icin onerebilecegim tek model AKG'nin kulakligi olur.
Son düzenleme: