O testti As 15 gibi kd yaptıktan sonra, 4. Elde falan yapın, cihazın sağlamlığı o zaman belli olur, ısınınca ve sağlam ekip denk gelince salmıyorsa tamamdır.
O tessi As 15 gibi kd yaptıktan sonra, 4. Elde falan yapın, cihazın sağlamlığı o zaman belli olur, ısınınca ve sağlam ekip denk gelince salmıyorsa tamamdır.
Şu anda 8. Maçı yapıyorum telefon bayağı sıcak ama yine de elle tutulabilir seviyede (pil 36 derece). Şu ana kadar hiç drop yemedi. Çok yoğun çatışmalarda FPS düşüşü hissetmedim pek.
Delta Force fazla alan kaplıyor HD kaynaklar ile, oyun bende 40GB alan kaplıyor.
WTM'de de TSAA açsanız yeter herhalde, yanlışım yoksa çözünürlük değerlerini en fazla bu ayar yükseltiyordu ama fazla zorlamaz cihazı.
Şu anda 8. Maçı yapıyorum telefon bayağı sıcak ama yine de elle tutulabilir seviyede (pil 36 derece). Şu ana kadar hiç drop yemedi. Çok yoğun çatışmalarda FPS düşüşü hissetmedim pek.
A56 kullanıyorum ve bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki 8. maçta pilin 36 derece olmasının imkânı yok. Ya ölçüm yaptığınız ısıölçer yanlış ya da kullandığınız uygulama yanlış yansıtıyor.
A56 kullanıyorum ve bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki 8. maçta pilin 36 derece olmasının imkânı yok. Ya ölçüm yaptığınız ısıölçer yanlış ya da kullandığınız uygulama yanlış yansıtıyor.
Uygulamada sabit 36 gösteriyor hocam dediğiniz gibi, Samsung'un kendi arayüzünden bakıyorum şuan 15 veya 16. eldeyim, işlemci 59, pil de 43 derece şuan.
A57'nin Vapor Chamber boyutu da geniş olduğundan ısıyı iyi dağıtıyor, işlemci ısınsa da pil az etkileniyor A56'ya göre. Ama sanki A57'nin işlemcisi A56'ya göre biraz daha fazla ısınıyor gibi geldi bana. A56 ile oynarken A57 gibi erken ısınmamıştı.
Süper Akıcı grafikte 60 FPS ile oynuyorum ben 90 FPS'e alsaydım belki işlemci 65'leri görmüştü.