THE KEROXEA

Üstün
Makaleler
21
Yer
Rockport City
14 Ağustos 2026 tarihi itibarıyla PUBG Mobile 4.5.0 sürümünde test edilmiştir.

GrafikDesteklenen FPS
Süper Akıcı90
Akıcı90
Dengeli40
HD40
HDR40
Ultra HDRDesteklenmiyor
Ekstrem HDRDesteklenmiyor

O tessi As 15 gibi kd yaptıktan sonra, 4. Elde falan yapın, cihazın sağlamlığı o zaman belli olur, ısınınca ve sağlam ekip denk gelince salmıyorsa tamamdır.
Şu anda 8. Maçı yapıyorum telefon bayağı sıcak ama yine de elle tutulabilir seviyede (pil 36 derece). Şu ana kadar hiç drop yemedi. Çok yoğun çatışmalarda FPS düşüşü hissetmedim pek.

Şu anda 8. maçı yapıyorum telefon bayağı sıcak, şu ana kadar hiç drop yemedi. Çok yoğun çatışmalarda FPS düşüşü hissetmedim pek.

Çok iyi. Aktif oynuyorsan gözlere dikkat et, 2017-2023 aktif oynadım, gözler son yıllar da hızlı bozuluyor, numaralar aniden artıyor.

Delta Force ve War Thunder Mobile oyununa alalım cihazı, WTM'de çeşitli görüntü yükseltme ayarları vardı.
Şimdi yükleyip test yapacağım hocam.

Dolphin Emulatorde Nintendk GameBoy ISO'su ile NFS Most Wanted 2005'te oyunu 50 FPS ile çalıştırıyor beğendim.

Şimdi yükleyip test yapacağım hocam.
Delta Force fazla alan kaplıyor HD kaynaklar ile, oyun bende 40GB alan kaplıyor. :)
WTM'de de TSAA açsanız yeter herhalde, yanlışım yoksa çözünürlük değerlerini en fazla bu ayar yükseltiyordu ama fazla zorlamaz cihazı.
Dolphin Emulatorde Nintendk GameBoy ISO'su ile NFS Most Wanted 2005'te oyunu 50 FPS ile çalıştırıyor beğendim.
Cihaz orta segment için mâkul, fiyatı uygun olsaydı Çinliler dâhâ iyi bir yönelim olurdu, Oppo-Vivo cihazları vs.