Galaxy AI Samsung A35 ve Samsung A55'e geliyor

İsimbulamajim

Üstün
Ülkemizde oldukça popüler olan Samsung A35 ve Samsung A55 telefonlarına Galaxy AI geliyor. Samsung, bu ay veya gelecek ay 'One UI 6.1.1' güncellemesini Galaxy A35 ve Galaxy A55 için yayımlayacak. Ancak Galaxy AI özellikleri bu iki telefona tamamen gelmeyecek. Bazı özellikler olmayacak. Ancak hangi özelliklerin olacağı ve olmayacağı henüz belli değil.

Bence her ne kadar özelliklerin tamamını vermese de, Samsung'un bu iki orta segment cihazına Galaxy AI vermesi çok iyi olmuş.

Kaynakça: Samsung Galaxy AI Özellikleri, A Serisi Telefonlara Geliyor

Şimdi google'dan aratırdım ama daha bilgili olan birisi vardır belki sormak istiyorum. Nedir bu Galaxy AI? Copliot gibi bir şey mi?

Şimdi Google'dan aratırdım ama daha bilgili olan birisi vardır belki sormak istiyorum. Nedir bu Galaxy AI? Copliot gibi bir şey mi?

Samsung'un cihazlarına yazılım ile birlikte entegre ettiği bir yapay zeka aracı. Bu yapay zeka ile birlikte telefon görüşmelerinde gerçek zamanlı çeviri, ses kayıtlarında transkript özellikleri, Circle on Search gibi özellikler kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…