nnomad 85

Üstün
Makaleler
4
Merhaba. 2023'ten beri Galaxy Buds 2 kulaklığa sahibim ve aktif olarak kullanıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam en son 2024'te bir taraftan daha az ses gelmesi üzerine yetkili servise gittim ve daha hala tam takır çalışıyor. Daha demin aklıma takıldı, Gemini'ye sorayım dedim; teknik olarak lityum bataryanın ömrünü doldurmuşsun, değişmesi lazım dedi. Bu konulardan anlayan var mı? Gerçekten bataryanın değişim vakti gelmiş midir?

Lityum kısmı hakkında bir fikrim yok. Kullanım süresi nasıl? Hala vadettiği süreleri çıkarabiliyor mu yoksa ölü duruma geçişte mi?

Bence önce bunları kıyasla.

2022 de çıkan redmi buds 3 lite kulaklığımda hiçbir sorun yaşamamakla beraber birazcık pil süresi kısaldı ama 5 saatten 3 4 saatlere düştü. Gemini nin dediği gibi belki ömrü bitmiştir ama 1 sene daha yeni bir cihaz ve samsung kalitesi bence bataryasının hızlı bitmemesi lazım. Benimki çok daha dandik buds 2 ye göre kağıt üzerinde.

2 yıldır kullandığım buds 2, 4-5 saat veriyor anc kapalı şekilde.

Düzeltme: Servise vermiştim 6-7 ay önce, o zaman yenilediler sanırım. Ve o günden beri çok kullanmadım. Aslında maksimum batarya süresini bu şekilde referans alabilirsin.