Normalde kullandığım Sennheiser HD350 BT kulaklığım var. Sürekli sınıf ortamında ders çalışmaya maruz kaldığım için ANC olmaması biraz eksik kalıyor açıkçası benim için. Internette yorumları çok karışık karar veremedim. Uyum konusunda çok sorun yaşayanlar olmuş arkadaşımın AirPods'unu denedim tasarımları benzediği için bana sanki sürekli düşecekmiş gibi hissiyat veriyor fakat kafamı sallasam da şiddetli bir şekilde, sabir duruyorlar. ANC konusunda da çok fazla farklı fikir var arkaya şarkı açınca yeterli olur mu acaba?

Benim alacagim bir model olmazdi. Hatta direkt Buds3 serisini almam. Siviya karsi dayanikli degiller ornegin. Butceni soylersen oneri yapabilirim. Bir de silikonsuz olmasi sart mi? Silikonlu kulakliklar ses kalitesi acisindan daha temiz ses veriyorlar.

Benim alacagim bir model olmazdi. Hatta direkt Buds3 serisini almam. Siviya karsi dayanikli degiller ornegin. Butceni soylersen oneri yapabilirim. Bir de silikonsuz olmasi sart mi? Silikonlu kulakliklar ses kalitesi acisindan daha temiz ses veriyorlar.

IP57 var diye biliyorum bütçe olarak 3K civarı fakat cihazlarım Samsung olduğu için en azından ekosistemde güzel çalışır diye düşünmüştüm. S21 FE Watch 4 classic ve Tab S9 FE. Silikon konusunda da uzun süreler takınca kaşıntı yapıyor kulağımda.

IP57 var diye biliyorum bütçe olarak 3K civarı fakat cihazlarım Samsung olduğu için en azından ekosistemde güzel çalışır diye düşünmüştüm. S21 FE Watch 4 classic ve Tab S9 FE. Silikon konusunda da uzun süreler takınca kaşıntı yapıyor kulağımda.
Ben silikonsuz kulakliklara sicak bakmiyorum. Ses kaliteleri ciddi anlamda vasat oluyor cunku. Samsung sartsa Buds3 Fe veya Buds Core dusuk butcede. Fikrin degisirse bu butcede Nothing Ear a ve Liberty 5 oneririm.

Dediğim gibi silikonsuz tercib edeceğim muhtemelen. Buds 3'ün ANC'si hakkında bilginiz var mı? Yeterli olur mu benim için ses kalitesinin yeteceğini düşünüyorum. Zaten okul dışı genelde Sennheiser kullanıyorum.

Dediğim gibi silikonsuz tercib edeceğim muhtemelen. Buds 3'ün ANC'si hakkında bilginiz var mı? Yeterli olur mu benim için ses kalitesinin yeteceğini düşünüyorum. Zaten okul dışı genelde Sennheiser kullanıyorum.
Aradigin sey ANC ise memnun etmeyecektir muhtemelen. Soundpeats markasi ANC konusunda basarili. Silikonsuz kulakliklari mevcut.