ROG BAZOOKA

Uzman
2 ay önce N11'den Galaxy Buds 3 aldım. Aldığımdan beridir gerçekten keyifle kullanıyorum gün içi neredeyse kulağımdan çıkarmıyorum okulda vs. sorunuma gelecek olursak, bağlantı anlık git gel yapıyor mesela video izliyorum ses 1 saniyeliğine takılıyor genellikle 5 ya da 10dk bir yapıyor. Ayrıyeten Galaxy A50 telefonumda rastgele bir şekilde bağlantı kopuyor, kopmasıyla ANC açıksa eğer 5 saniyeliğine kapanıyor ve geri açılıyor, bağlantı kopma sorunu telefon ile alakalı olabilir dedim fakat diğer hiçbir Bluetooth kulaklıkta bunu yapmadı. Bahsettiğim 1 saniyeliğine ses gidip gelme laptopumda ve Tab S9 FE+ tabletimde de yapıyor(evde 5-6 tane TWS kulaklık var hiçbirinde böyle bir sorun yok ilk defa görüyorum). Kulaklığın ANC'si çok iyi çalışıyor ama nedense sebepsiz yere kendi kendine kapanıp açılıyor ve dışarının sesini duyuyorum. Kutunun kapağında açılıp kapanırken gıcırdama ve tam oturmama var cidden açıp kaparken rahatsız ediyor. Arkadaşımda da Buds 3 var bu sorunların hiçbiri onda yok. Kısacası bana denk gelen bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Garantiden değişim talep etsem değişim yaparlar mı?

Çözmek için denediğim şeyler:
Kulaklıkları resetleme.
Wi-Fi'ı 5GHz de kullanma(telefonda genellikle mobil veride kullanıyorum değişen bir şey yok.)
Sorunsuz kulaklık bağlantısını kapatma.
Oyun modunu açma.
Yeni gelen güncellemeyi kurma.
Başka Galaxy Buds 3 kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Bahsettiğin gibi bir problem bende de vardı. Ben de çok kurcaladım ama çözülmedi, sonra bir anda kendi kendine geçtiğini fark ettim. Buds 2 kullanıyorum. Olmazsa servise götür. Samsung servisleri her yerde var, belki sıfır cihaz bile verirler.

2 gündür kullanıyorum bu kulaklığı, hiçbir problem yaşamadın. Servise gönder zaten servis çok hızlı. Yazılımı güncellemediysen güncelle.

Garantiye yolladım, bugün yeni kutusu açılmamış Buds 3 geldi, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
20250430_130304.webp