Kasım ayında Galaxy Buds 3 model kulaklık almıştım. İlk başlarda sorun yoktu ama son zamanlarda sürekli ses kesilmeye başladı. Gürültü engelleme de eskisi gibi değil. Telefonla kullanınca da bilgisayarla kullanınca da oluyor; fakat bilgisayardayken daha fazla oluyor. Telefonun modeli bu arada Note 20 Ultra. Sizce neden olabilir? Duruma göre İstanbul'a dönünce servise vereceğim.

Çok sorunlu bir model, bende ter ve nem sensörünün yanı sıra ses kesilme ve bir ay sonra gürültü engelleyicinin çalışmaması da vardı. İstanbul - Kadıköy Rıhtım'da ki servise götür, 1, bilemedin 2 gün içinde yenisini veriyorlar.

Mümkün olduğunca da erkek olan görevlilere derdini anlat. Çocuklar çok yardımcı olmuştular bana.

Çok sorunlu bir model, bende ter ve nem sensörünün yanı sıra ses kesilme ve bir ay sonra gürültü engelleyicinin çalışmaması da vardı. İstanbul - Kadıköy Rıhtım'da ki servise götür, 1, bilemedin 2 gün içinde yenisini veriyorlar.

Mümkün olduğunca da erkek olan görevlilere derdini anlat. Çocuklar çok yardımcı olmuştular bana.
Demek ki benden kaynaklı değil. Araştırdığımda hakkında pek olumsuz şeyler duymamıştım. Anlaşılan servise gitmeden düzelmeyecek. Sağ olun ilgilendiğiniz için.

1.5 senedir kullanıyorum dediklerinizi hiç yaşamadım, ilginç.

İnanılmaz sorunlu bir model, ilginç olan da bu bence.

Ben ve ekibimde çağrı işi yapan birine daha aynı anda aldık. İkimizde aynı sorunları yaşadık. Cihaz toplam 5 kere değişime gitti, bunun hakkında konu açmıştım.
Ben ön siparişle almıştım. Kronik sorunları olduğunu bilmiyordum. Demek ki bana sağlam olanı denk gelmiş. Fazlasıyla memnunum ve sorun yaşamıyorum.