rohleder00

Başarılı
Arkadaşlar merhaba,

Yeni bir kulak içi kulaklık alacağım. Tüm ekosistemim Samsung olduğu için de Samsung kulaklık almayı düşünüyorum. Buds 3 Pro 6-7K bandına bulunabiliyor. Buds 4 Pro da ön sipariş döneminde ve fiyatı 12499 TL. Aradaki fiyat farkını vermeye değecek bir durum var mı? Resmen 2 katı fiyata çıkış yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değer gibi, daha incelemeler doğru düzgün çıkmadı ama Buds3 serisinin aksine kulağa uyma konusunda bir sorun yoksa net alınır. Ben de Buds3 var ilk başlarda memnun değildim ama şu an gayet iyiyim.

Değer gibi, daha incelemeler doğru düzgün çıkmadı ama Buds3 serisinin aksine kulağa uyma konusunda bir sorun yoksa net alınır. Ben de Buds3 var ilk başlarda memnun değildim ama şu an gayet iyiyim.
Silikonsuz modellerde ben de rahat edemiyorum da silikonlu olan pro modellerinde böyle bir problem yoktur herhalde?

13 bini konuşursak XM-5 veya Nothing kulaklığı falan da değerlendirilebilir.
Ekosistem muhabbetlerinden dolayı biraz yükseldim. Normalde 6-8k arası bütçe belirlemiştim..

Sony WF-XM6 veya WF-XM5 varken Galaxy Buds'lar oyuncak gibi kalıyor.

Buds3 serisi genelinde vardı bu problem, ancak Samsung'un dediklerine göre Buds4 serisi 250 milyondan fazla kulak imaj verisini kullanarak yeniden tasarlanmış.
600 liralık Redmi Buds'lar bile kulağa daha uyumlu, kulaklık yapısı ayarlamak bu kadar zor olmamalı.