Aslında çok basit bir işlem ancak kutu içeriğinden çıkan kılavuzda yazan "kutu kapağını açın, cihazınız Buds Core'u otomatik olarak algılayacaktır" ifadesini uyguladığınızda cihazlarınızın kulaklığı görmediğini deneyimleyebilirsiniz. İnternette araştırdığınızda ise Samsung sitesinde genel olarak Buds kulaklıklarla alakalı bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz ve burada da "kutudaki tuşa basın" gibi alakasız ifadeleri görüyorsunuz. Buds Core modelinde tuş falan yok. Bu da kafa karıştırıcı bir duruma sokabiliyor. İnternette araştırdığınızda bu durum Samsung cihazlar haricinde bu şekilde oluyor gibi şeyler de görebilirsiniz ancak ben A55 modelinde kılavuzda yazanı denediğimde olmadı. Samsung harici cihazlarda aşağıda belirttiğim şekilde bağlantı gerçekleşiyormuş. Ama Samsung cihazınızda da bağlantı gerçekleşmezse aşağıdakini deneyin. Ben bu şekilde A55 ile bağlantı kurdum:
- Öncelikle kutunun ve kulaklıkların şarjının olduğundan emin olun.
- Kutunun kapağını açın.
- Kulaklıkları kutudan çıkarmadan iki kulaklığın da dokunmatik kısmına 5 saniye boyunca dokunun.
- Hızlı bağlanma özelliği sayesinde en yakındaki cihaza otomatik olarak bağlanma isteği ekrana bildirim şeklinde gelebilir. Gelmezse Bluetooth arama kısmında Buds Core şeklinde gözükecektir.
Son düzenleyen: Moderatör: