Makaleler
20
Yer
Rockport City
Sol kulaklık telefondaki müziği, sağ kulaklık ise PC'deki sesi veriyor ve iki kulaklık birbirleri ile senkronize olamıyorlar, birbirlerini görmüyorlar.

Ayrıca kulağımdayken ANC kapalıyken kulağımdan çıkarınca ANC aktif oluyor. Sapıttı iyice. Sol kulaklığı PC'ye bağlı olarak görüyor ancak bağlı falan değil. Kutusunda uyuyor kulaklık.

Ekran görüntüsü 2026-06-17 153635.webp

Son düzenleme:
Dünyanin en dandik yazilimina sahip bluetooth kulakligini Samsung uretiyor. Benim telefona baglanmiyordu bunun FE surumu şaka gibi yazilimi var. Koskoca Samsung yapiyor bu hatayi. Samsung benim icin tamamen bitti. Bu markayla alakali hicbir sey almayacagim.

Senin sorununun cozumu tum cihazlardan bu kulakliklari unutturman. Wareable uygulamasini indir onbellek gibi her seyi temizle. Bastan baglanacaksin her seyi sifirla ve tum cihazlardan unuttur.

Son düzenleme:
Dünyanin en dandik yazilimina sahip telefonunu Samsung uretiyor. Benim telefona baglanmiyordu bunun FE surumu şaka gibi yazilimk var. Koskoca Samsung yapiyor bu hatayi. Samsung benim icin tamamen bitti. Bu markayla alakali hicbir sey almayacagim.

Senin sorununun cozumu tum cihazlardan bu kulakliklari unutturman. Wareable uygulamasini indir onbellek gibi her seyi temizle. Bastan baglanacaksin her seyi sifirla ve tum cihazlardan unuttur.
Hocam bayağıdır kullanırım aslında ilk kez oldu bu.

Şimdi kutu şarjını gösteriyor ama kulaklık kutuda değil.

Ekran görüntüsü 2026-06-17 153621.webp

Hocam bayağıdır kullanırım aslında ilk kez oldu bu.

Şimdi kutu şarjını gösteriyor ama kulaklık kutuda değil.

Eki Görüntüle 257935
Dedigim gibi hocam sifirlayacaksin ama oncelikle tum cihazlardan bagliyken unuttur yapacaksin. Sileceksin cihazdan. A71 telefonuma bagli telefon kapali fakat diger telefonuma baglanmiyor bir turlu bu zimbirti en son garantiye gonderecektim bu dediklerim aklima geldi tum bagli cihazlardan bagli oldugu anda unuttur yapacaksin on bellekleri sileceksin bu Wareable uygulamasinda. Olay cozulecek.

Sıfırlama yap düzelir, olur böyle hatalar. Apple kulaklık da arabaya bağlı sanıyordu kendini. Huawei kullandım bi süre hiç böyle şeyler yaşamadım, galiba Çinliler bu işi bitirdi.

Dedigim gibi hocam sifirlayacaksin ama oncelikle tum cihazlardan bagliyken unuttur yapacaksin. Sileceksin cihazdan. A71 telefonuma bagli telefon kapali fakat diger telefonuma baglanmiyor bir turlu bu zimbirti en son garantiye gonderecektim bu dediklerim aklima geldi tum bagli cihazlardan bagli oldugu anda unuttur yapacaksin on bellekleri sileceksin bu Wareable uygulamasinda. Olay cozulecek.
Sıfırlamıştım zaten.

Sıfırlama yap düzelir, olur böyle hatalar. Apple kulaklık da arabaya bağlı sanıyordu kendini. Huawei kullandım bi süre hiç böyle şeyler yaşamadım, galiba Çinliler bu işi bitirdi.
Sıfırladım yine aynı ondan konu açtım.

Şuan böyle, bekliyorum. Kutuya koyunca tepki vermiyor.

1781702651766.webp

Son düzenleme: