- Makaleler
- 1
Bu kulaklık efsane. Eğer Samsung kullansaydım kesinlikle alırdım bir tane. Güle güle kullanın.
Bunun için Samsung tercih etmiştim. Çok büyük bi artı ekosistem.Bunun dışında cihazlarınız da Samsung ize ekosistem açısından işlevsel.
Aynı şekilde ben de, saplı kulaklıklar çok rahatsız ediyor beni. Kulağımı falan rahatsız ediyor. Buds FE çok ergonomik, ters takla atsan bile kulağında duruyor. Buds 2 koşarken düşüyorBende ise tam tersi. Saptan nefret ediyorum. Yumurta gibi durmuyor ayrıca Buds FEO kadar tombalak değil yani.
Aynı şekilde ben de, saplı kulaklıklar çok rahatsız ediyor beni. Kulağımı falan rahatsız ediyor. Buds FE çok ergonomik, ters takla atsan bile kulağında duruyor. Buds 2 koşarken düşüyor![]()
Aynı şekilde ben de, saplı kulaklıklar çok rahatsız ediyor beni. Kulağımı falan rahatsız ediyor. Buds FE çok ergonomik, ters takla atsan bile kulağında duruyor. Buds 2 koşarken düşüyor![]()
Diyelim metroya yetişmeye çalışıyorum ve koşuyorum rahat edebilir miyim?
@MechaAti yağmurda vs dayanaksızmış. Şemsiye ile kullanımda sıkıntı çıkarma diye düşünüyorum? Kulaklığı alınca yağmur yüzünden nozulmasını istemem.
Hocam kulaktıktaki çıkıntı kulağın tam içine oturuyor. Rahat edersiniz.
Şemsiye ile sorun olmaz. Direkt su teması olmadığı sürece sorun yok kısaca.
IP2X sıçramaya dayanıklı olarak geçer.
Bence de, kötü oldu bence![]()
Hazirana yakın bir tarihte almıştım. Memnun da kaldım ama tek zorladığı kısım ortam modunda iken bazen tiz bir sesi içeriye veriyor. Sanırım kulağa oturmadığı için yapıyor olmalı ki çevirince düzeliyor. Bunu eksi olarak saymıyorum. Benim hatam. Çünkü bu şekildeki kulaklığı ilk kez kullanıyorum. Tavsiye de ederim.