Ben de yaklaşık 7 aydır kullanıyorum.
Ben 1300₺'ye satın almıştım ürünü. Kendi deneyimlerim doğrultudunda gayet fiyat performans ürünü diyebilirim.
Düğünlerden nefret ediyorum -yüksek seste kulaklarımdan aşırı rahatsız oluyorum- mecburen birisine katılmıştım. Gürültü engelleme özelliği bana geceyi rahatça çıkarmam için yardımcı olmuşti. Bunun dışında cihazlarınız da Samsung ize ekosistem açısından işlevsel.

Bende ise tam tersi. Saptan nefret ediyorum. Yumurta gibi durmuyor ayrıca Buds FE :) O kadar tombalak değil yani.
Aynı şekilde ben de, saplı kulaklıklar çok rahatsız ediyor beni. Kulağımı falan rahatsız ediyor. Buds FE çok ergonomik, ters takla atsan bile kulağında duruyor. Buds 2 koşarken düşüyor :rofl:

Aynı şekilde ben de, saplı kulaklıklar çok rahatsız ediyor beni. Kulağımı falan rahatsız ediyor. Buds FE çok ergonomik, ters takla atsan bile kulağında duruyor. Buds 2 koşarken düşüyor :rofl:

Ben Huawei alacaktım 700 liraya, şimdi bütçemi 1400 liraya kadar çıkarttım ve bugün yarın sipariş vereceğim. Bu bayağı önem verdiğim bir konu. Diyelim metroya yetişmeye çalışıyorum ve koşuyorum rahat edebilir miyim?
@MechaAti yağmurda vs dayanaksızmış. Şemsiye ile kullanımda sıkıntı çıkarma diye düşünüyorum? Kulaklığı alınca yağmur yüzünden nozulmasını istemem.

Samsung, AirPods Benzeri Tasarımı ve Yükseltilmiş Özellikleriyle Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro’yu Duyurdu gereksiz yere özgünlüğünü bozmuşlar.

Diyelim metroya yetişmeye çalışıyorum ve koşuyorum rahat edebilir miyim?

Hocam kulaktıktaki çıkıntı kulağın tam içine oturuyor. Rahat edersiniz.

@MechaAti yağmurda vs dayanaksızmış. Şemsiye ile kullanımda sıkıntı çıkarma diye düşünüyorum? Kulaklığı alınca yağmur yüzünden nozulmasını istemem.

Şemsiye ile sorun olmaz. Direkt su teması olmadığı sürece sorun yok kısaca.
IP2X sıçramaya dayanıklı olarak geçer.

Bence de, kötü oldu bence :(

Hocam kulaktıktaki çıkıntı kulağın tam içine oturuyor. Rahat edersiniz.

Şemsiye ile sorun olmaz. Direkt su teması olmadığı sürece sorun yok kısaca.
IP2X sıçramaya dayanıklı olarak geçer.

Bence de, kötü oldu bence :(

Bu akşam gece 12'den sonra sipariş veriyorum bütçe sıkıntı yapmaz umarım ve FE alırım diğer türlü Huawei. ANC cezbetti inceleme bayağı güzeldi. FE almayı kafada bitirmişken ve Huawei'e yönelmişken karşıma çıktı.

Hazirana yakın bir tarihte almıştım. Memnun da kaldım ama tek zorladığı kısım ortam modunda iken bazen tiz bir sesi içeriye veriyor. Sanırım kulağa oturmadığı için yapıyor olmalı ki çevirince düzeliyor. Bunu eksi olarak saymıyorum. Benim hatam. Çünkü bu şekildeki kulaklığı ilk kez kullanıyorum. Tavsiye de ederim.

Hazirana yakın bir tarihte almıştım. Memnun da kaldım ama tek zorladığı kısım ortam modunda iken bazen tiz bir sesi içeriye veriyor. Sanırım kulağa oturmadığı için yapıyor olmalı ki çevirince düzeliyor. Bunu eksi olarak saymıyorum. Benim hatam. Çünkü bu şekildeki kulaklığı ilk kez kullanıyorum. Tavsiye de ederim.

Tizi vermeyince nasıl oluyor tarif edebilir misin?

Sizce Amazon'dan olması için Amazon'dan sipariş etmek mi hızlı gelmesi için Trendyol'dan sipariş etmek mi?

Son düzenleme: