Bronzen

Başarılı
2 yılı tam dolmuş Galaxy Buds FE kullanıyorum. Bir ara neredeyse hiç kullanmadığın zaman oldu. Ama yazdan beri aktif olarak kullanıyorum. Günde ortalama 1-2 saat anca kullanıyorumdur. Ama eskisine göre şarj kutusu çok hızlı bitiyor. 1 hafta zar zor dayanıyor. Kulaklıkların şarjında bir sıkıntı yok. Değiştirmeli miyim sizce?

Hocam farklı bir model kullanıyorum ve benim de kutu sarjı ortalama 1 haftada bitiyor 2 yıl oldun erdeyse kullanalı ve aşırı aktif kulaklık kullanan biriyimdir yani her yerde takarım işte evde sporda günün 10 saati hiç yoksa kulağımdadır yani ondan ben benimkini normal kabul ettim :D sizin aktifliğinizi bilemem ama normal sanırım.

Hocam farklı bir model kullanıyorum ve benim de kutu sarjı ortalama 1 haftada bitiyor 2 yıl oldun erdeyse kullanalı ve aşırı aktif kulaklık kullanan biriyimdir yani her yerde takarım işte evde sporda günün 10 saati hiç yoksa kulağımdadır yani ondan ben benimkini normal kabul ettim :D sizin aktifliğinizi bilemem ama normal sanırım.
Bu bir sorun degil. Lityum iyon pillerin bir yan tesiri. Eger isimi goruyor diyorsan kalsin. Model yukseltmek istiyorsan Buds FE butcesinde Buds Core'u oneririm. Daha ust butcede CMF Buds 2 oneririm minimum.
Valla neden bilmiyorum ama kulaklığı haftada 1 şarja takmak sinirimi bozuyor. İş görür bir süre daha muhtemelen. Bazen böyle ani cızırtı falanda yapıyor. Umarım elimde patlamadan bozulur.

Valla neden bilmiyorum ama kulaklığı haftada 1 şarja takmak sinirimi bozuyor. İş görür bir süre daha muhtemelen. Bazen böyle ani cızırtı falanda yapıyor. Umarım elimde patlamadan bozulur.
Eger yeni kulakliga ihtiyacin olursa yardim edebilirim. Soylemen yeterli.

cmf buds pro 2 var bitmese bile günde 2 defa sarja takıyorum. Haftada 1 takmak sorunmuş gibi nasıl geldi ki sana ?