alitoprak55

Uzman
Selam, dün kulaklığımı yere düşürdüm kutusu ile birlikte yaklaşık 60 cm'lik yerden düşürdüm. Daha önceden de düşmüştü o yüzden çok sorun etmedim. Şu an kulaklığımı koyarken sağdakinde sorun yok ama soldakinin mıknatısı zayıflamış gibi, kutunun mıknatısı kulaklığı tutmuyor, tutsa bile geri düşecek gibi oluyor. Ne yapmam gerek, nasıl çözülür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle kutu içerisindeki mıknatıs yerinden çıkmıştır. Garantiye verebilirsiniz ya da kutunun içerisini kendiniz açıp mıknatısları tekrar yapıştırmayı deneyebilrisiniz. Garantisi yok ise kutunun içini kendiniz açmanızı çok önermeyeceğim.
NOT: kutunun içerisinde düşebilecek/yapıştırılabilecek mıknatıs olmayabilir

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle kutu içerisindeki mıknatıs yerinden çıkmıştır. Garantiye verebilir ya da kutunun içerisini kendiniz açıp mıknatısları tekrar yapıştırmayı deneyebilrisiniz. Garantisi yok ise kutunun içini kendiniz açmanızı çok önermeyeceğim.

Kutunun içini açmayı düşünüyorum fakat nasıl açacağımı bulamadım. İnce uçlu torna vida ile açmayı denedim ama pek işe yaramadı. ne kullanabilirim?

Kutunun içini açmak isterseniz 1:40'dan itibaren izleyebilirsiniz. Tam bir mıknatıs yok sanırım içerisinde, göremedim. Daha bilgili birini bekleyin isterseniz. Benim bilgim burada bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör: