kNecht

Yetkin
Geçen sene Buds2 Pro almıştım bir sorun yoktu ama son 6-7 kullanımımda sağ kulaklığın şarjı daha hızlı bitiyor. Sonuçta kullandığımda ikisini aynı anda kullanıyorum sebebi nedir yazılımsal bir sorun mu acaba? Daha önceden de yazılımsal bir sıkıntısı olduğu için tamir görmüştü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Internette görmüştüm kablosuz kulakliklarin teki sadece Bluetooth baglantisini vs şeyleri gerçekleştirdiği icin şarjı daha hızlı bitiyor diye. Ondan olabilir buds 2 bendede var 3 senedir kullanıyorum. Bendede ilk sag taraf bitiyor.

Buds3'te de aynı sorun vardı yakın zamanda şarj algoritma güncellemesi getirdiler ve düzeldi. Belki yazılımsaldır, şarj uçlarını temizleyip denemenizi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anormal derecede hızlı bitmiyorsa tamamen normal. Telefona 1 tanesi bağlanıyor diğeri de telefona bağlanana bağlanıyor.

Sıfırlama deneyin iki kulaklığı da kılıfa koymayın tamamen bitirin şarjları. Sonra kılıfı 1-2 saat kadar şarj edin şarj kablosunu çıkarmadan kulaklıkları kılıfa koyun %100 olana kadar çıkarmayın. Garanti olsun 1 saat çıkarmayın. Ondan sonra normal şekilde kullanın yazılımsal bir sıkıntıysa da azalmış olur.

Geçen sene Buds2 Pro almıştım bir sorun yoktu ama son 6-7 kullanımımda sağ kulaklığın şarjı daha hızlı bitiyor. Sonuçta kullandığımda ikisini aynı anda kullanıyorum sebebi nedir yazılımsal bir sorun mu acaba? Daha önceden de yazılımsal bir sıkıntısı olduğu için tamir görmüştü.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Bluetooth Bağlantısını Kontrol Edin
- Sağ kulaklığı telefonunuzdan veya diğer cihazdan unutun ve yeniden eşleştirin.
- Cihazın yazılımının güncel olduğundan emin olun.

2. Kulaklıkları Temizleyin
- Kulaklıkların şarj kontaklarını mikrofiber bezle nazikçe temizleyin. Kirlenme, şarj problemlerine yol açabilir.

3. Pil Sağlığını Kontrol Edin
- Kulaklıkların yazılımı içinde "pil durumu" veya "şarj durumu" gibi bir bölüm var mı kontrol edin. Pil durumu ile ilgili bir uyarı alırsanız, pilin değişimi gerekebilir.

4. Ayarlara Göz Atın
- Eşleştirme yapılan cihazda (telefon, tablet vs.) kulaklıklara ait enerji tasarrufu modunun açık olup olmadığını kontrol edin.

5. Yeniden Başlatma
- Kulaklıkları fabrika ayarlarına döndürün. Bunun için kulaklıkları şarj kutusuna yerleştirin, kapak kapalıyken 7 saniye boyunca orta tuşa basılı tutun.

6. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin
- Samsung Wearable uygulamasını kullanarak kulaklıkların yazılım güncellemelerini kontrol edin ve güncelleyin.

Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, kulaklığın pilinde fiziksel bir arıza olabilir ve tamir veya değiştirme önerilebilir.