incii

Uzman
Bir ara Samsung'un C serisi telefonları vardı. Snapdragon işlemciyle geliyordu. Döneminin A serisi modellerine göre daha iyiydi. Türkiye'de sadece 2017'de çıkan modelleri gelmiş. Güncellemeleri de One UI serisini görmeden bitmiş. Onlara ne oldu?

Üretimi durdu, onun yerini A, F ve M serisi geldi.
Ama bu modellerin üretim amaçları C ile tamamen farklı ki.
A serisi zaten üretiliyordu.
M serisi batarya odaklı seri.
F serisi de bizim ülkede olmayan ancak öyle C serisi gibi A serisinin de önüne geçen bir seri değil ki Snapdargon değil Exynos kullanıyorlar.

Üretimi durdu.

2018 civarında J, on, C diye 3 farklı seri vardı ve samsung bundan bıkıp budget telefonları tek kategoriye aldı, A serisi.

Ayrıca çin ucuz telefonları C serilerini feci tokatlıyordu.
Yurt dışında satılan C55 modelini gördüm, onun sebebi Çin'e Snapdragon satma zorunluluğundan mı?

Bir ara Samsung'un C serisi telefonları vardı. Snapdragon işlemciyle geliyordu. Döneminin A serisi modellerine göre daha iyiydi. Türkiye'de sadece 2017'de çıkan modelleri gelmiş. Güncellemeleri de One UI serisini görmeden bitmiş. Onlara ne oldu?
İkinci olarak C modelleri genelde sadece çinde satılıyordu.

Elimde sıfır ayarında C7 vardı FRP bypass atmıştım elimle ve o telefon da hong kong'dan gelmeydi. Türkçe dili de vardı ama :D Garip bir cihaz. Klasik J7 gibiydi.