kulisfy

Uzman
Cihaz
Galaxy M12
Anime izlemek için telefonu televizyona bağlamıştım. Yaklaşık 10-13 dakika sonra Boot animasyon ekranı geldi (Samsung Galaxy yazısı) birazcık bekledim, çıkmayınca hard reset attım. Neden olmuş olabilir?

Bu aralar telefonumda hep sorun çıkıyor sanırım root yüzünden telefon açılırken 1 defa çöküyor ondan sonra açılıyor. Onun için de konu açmıştım.
@Heribert Yavuz

Anime izlemek için telefonu televizyona bağlamıştım. Yaklaşık 10-13 dakika sonra Boot animasyon ekranı geldi (Samsung Galaxy yazısı) birazcık bekledim, çıkmayınca hard reset attım. Neden olmuş olabilir?

Bu aralar telefonumda hep sorun çıkıyor sanırım root yüzünden telefon açılırken 1 defa çöküyor ondan sonra açılıyor. Onun için de konu açmıştım.
@Heribert Yavuz
Hocam smart view üzerinden mi yapıyorsunuz ?
Telefonda çok ısınıyor mu?

Anime izlemek için telefonu televizyona bağlamıştım. Yaklaşık 10-13 dakika sonra boot animasyon ekranı geldi (Samsung Galaxy yazısı) birazcık bekledim, çıkmayınca hard reset attım. Neden olmuş olabilir?

@Heribert Yavuz

Donanımsal ve yazılımsal Cihaz kernel Panic'e düşüyor.

Hocam Smart view üzerinden mi yapıyorsunuz?
Telefonda çok ısınıyor mu?

Smart view bazen ısındığı oluyor elimle sıcaklığı hissedebiliyorum ancak oyun oynarken ısındığı kadar ısınmıyor ortalama bir sıcaklık sanırım.

Hocam bence Custom ROM kurun bu sıkıntıları da çözebilir.

Cihazım için Custom ROM veya TWRP yok GSI ROM'da ısınma ve SIM sorunları var (TWRP unoffical bazı hataları var mesela wipe atamıyor)

Donanımsal ve yazılımsal cihaz kernel Panic'e düşüyor.

Hocam eğer bir yerden log alabiliyorsam size atabilirim

Cihazda root seviyesinde şunlar çalışıyor:
Liveboot.
Hex installer.
Aurora Store.
Shizuku.
System UI tuner.
Termux.
ZArchiver.

Modüller:
Android unicode 15 emojis.
Hex-ınstaller-module