yunusdurmas

Başarılı
Selam.Ttelefon babamındı, artık ezile ezile mi bozuldu bilmem ama SIM kart çalışmıyor. Ayrıca bataryası da çok çabuk bitiyor, malum telefon pahalı ben de kurtarmak istiyorum. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Selam.Ttelefon babamındı, artık ezile ezile mi bozuldu bilmem ama SIM kart çalışmıyor. Ayrıca bataryası da çok çabuk bitiyor, malum telefon pahalı ben de kurtarmak istiyorum. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Hocam bataryası bitmesi normal, ömrü azalmıştır. SIM girişini başka hatlar ile deneyin olmazsa yaptırın, bilginiz varsa kendiniz yaptırın, uygun fiyatlı tamircilere güven olmaz.

M51 kullaniyorum ve bu sorunlarla karsilasmadim. Kendi cihazimin sadece kronik sarj flexi degisti. Onun haricinde tarmis gormedi.

SIM kart slotunu temizleyin ve cihaza hard reset atin. Bataryayi bir uygulama bitiriyor olabilir.