Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qvs

Becerikli
Bataryası eskidiği için ve bozulduğu için yeni bir tane aldım, Deji marka. Taktım ve telefonu şarja bıraktım. 2-3 dakika sonra geldiğimde pil simgesinin içinde üçgen bir uyarı vardı. Ne yapmalıyım? Daha önce sıvı teması hiç olmadı, sadece dolapta nemsiz, hava alan bir yerindeydi.

IMG_1785.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bataryayı tekrar çıkarıp şarja bıraktıktan sonra şarj olmaya başladı sorun çözüldü.
Bataryası eskidiği için ve bozulduğu için yeni bir tane aldım, Deji marka. Taktım ve telefonu şarja bıraktım. 2-3 dakika sonra geldiğimde pil simgesinin içinde üçgen bir uyarı vardı. Ne yapmalıyım? Daha önce sıvı teması hiç olmadı, sadece dolapta nemsiz, hava alan bir yerindeydi.

Eki Görüntüle 230495
Nem algılama sensörü bozulmuş veya sıvı kaçmış olabilir.

Yeni bataryanın üzerindeki sarı metal pinlerde bazen gözle görülmeyen bir film tabakası veya toz olabiliyor onu kontrol etmelisiniz. Dilerseniz bataryayı çıkarıp, uçlarını kuru bir bezle veya yumuşak bir silgiyle nazikçe silip tekrar takabilirsiniz. Bazen de batarya yuvasındaki tırnaklar gevşemiş olabiliyor araya küçük bir kağıt sıkıştırarak bataryanın oynamasını engellemeyi deneyebilirsiniz.

Bataryayı tekrar çıkarıp şarja bıraktıktan sonra şarj olmaya başladı sorun çözüldü.

Çözüm