Zyrtek

Yetkin
Yer
Kocaeli
Merhaba iyi Sosyaller,

Geçici olarak kullandığım Galaxy Note 4 (N910H) cihazıma Android 11 tabanlı bir LineageOS Custom ROM yükledim. Ancak cihazı kullanırken ara sıra aniden şebeke bağlantısı kesiliyor ve bu durum gittikçe rahatsız edici hale gelmeye başladı. IMEI numarası doğru şekilde görünüyor ve cihaz genel olarak sorunsuz çalışıyor, fakat şebeke sinyali görünmesine rağmen bazen aramalar alınamıyor ve mobil veri bağlantısı da kopuyor. Bu sorunun kaynağı modem (CP), kernel ya da ROM uyumsuzluğu olabilir diye düşünüyorum. Bu şebeke kopması sorununu kalıcı ya da daha stabil bir şekilde çözmem için ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Note 4 çıktığı zamanlarda ben ve etrafımda ki arkadaşlarım dahil kullana herkeste kronik şebeke sorunu vardı. Yanlış hatırlamıyorsam cihaz çekiyor gibi gözükse bile arayanlar ulaşamıyorlardı.

Hocam bu sorun bende de vardı Note 4'ün kronik sorunu bu galiba bende ne yaptıysam yapayim düzeltemedim anakart ile ilgili sanırım.

Merhaba iyi Sosyaller,

Geçici olarak kullandığım Galaxy Note 4 (N910H) cihazıma Android 11 tabanlı bir LineageOS Custom ROM yükledim. Ancak cihazı kullanırken ara sıra aniden şebeke bağlantısı kesiliyor ve bu durum gittikçe rahatsız edici hale gelmeye başladı. IMEI numarası doğru şekilde görünüyor ve cihaz genel olarak sorunsuz çalışıyor, fakat şebeke sinyali görünmesine rağmen bazen aramalar alınamıyor ve mobil veri bağlantısı da kopuyor. Bu sorunun kaynağı modem (CP), kernel ya da ROM uyumsuzluğu olabilir diye düşünüyorum. Bu şebeke kopması sorununu kalıcı ya da daha stabil bir şekilde çözmem için ne yapmamı önerirsiniz?
Konudan ayri olarak o cihaza maksimum 9 kur. 11 agir geliyor o ysstaki cihazlara.

Suan diger Z5 anakartimda 12L var ve patchlar ile ucundan kurtariyor desem yeridir, birde Z5 SD810 bir cihaz. Daha guclu yani.