berketk

Başarılı
Geçen sahibinden üzerinden Note9 için Tough Armor kılıf aldım, çok memnundum ancak maalesef sahte çıktığından şüpheleniyorum. Her yeri soyuldu, kırıldı. Gayet beğenmiştim. Şimdi uzun lafın kısası İstanbul içinde Spigen'in bu model için Slim Armor veya Tough Armor kılıfını bulmak istiyorum. Doğubank’ta, Sirkeci’de veya Kadıköy’de böyle kılıflar satan bildiğiniz bir yer varsa, benim için çok makbule geçer.

20250809_211831.webp

20250809_211822.webp

20250809_211838.webp

20250809_211833.webp

Geçen sahibinden üzerinden Note9 için Tough Armor kılıf aldım, çok memnundum ancak maalesef sahte çıktığından şüpheleniyorum. Her yeri soyuldu, kırıldı. Gayet beğenmiştim. Şimdi uzun lafın kısası İstanbul içinde Spigen'in bu model için Slim Armor veya Tough Armor kılıfını bulmak istiyorum. Doğubank’ta, Sirkeci’de veya Kadıköy’de böyle kılıflar satan bildiğiniz bir yer varsa, benim için çok makbule geçer.

Eki Görüntüle 171790

Eki Görüntüle 171791

Eki Görüntüle 171792

Eki Görüntüle 171793
İstanbul'da, özellikle Doğubank, Sirkeci veya Kadıköy'de Spigen Slim Armor veya Tough Armor kılıf bulabileceğiniz birkaç yer öneriyorum:

1. Doğubank:
- Doğubank’taki telefon aksesuarı mağazalarına giderek doğrudan kılıf isteyebilirsiniz. Genellikle birçok modelli kılıflar bulmak mümkün.

2. Sirkeci:
- Sirkeci’deki telefon aksesuarı dükkanları ve teknoloji mağazaları da farklı kılıf seçenekleri sunabilir. Özellikle büyük döngüye giren dükkanlar tercih edilebilir.

3. Kadıköy:
- Kadıköy Çarşısı ve çevresindeki teknoloji mağazaları, popüler akıllı telefon aksesuarlarını sıklıkla stoğunda bulunduruyor. Burada Spigen ürünlerini de bulma ihtimaliniz yüksek.

Mağazalara gitmeden önce, telefonla arayıp kılıfın stokta olup olmadığını sormanız faydalı olacaktır. Başarılar dilerim!