Galaxy S20 FE şarj absurt sekilde hizli bitiyor

sadoshima

Uzman
Merhaba. Alali 2 sene olan ve su ana kadar sadece "Wipe Cache Partition" yaptığım telefonum ozellikle Samsung TV aldigimizdan beri 1 gun zor dayaniyor. Saat 2 civari %72'de cikardigim telefonum 9 saatte %10 dusmus.
SmartThings'den dolayi oldugunu dusunuyorum. Internetteki her seyi denedim ama cozulmedi. Hangi yolu izlemeliyim? Pil sagligi %97 civarinda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran süresi pil kullanım detayları nedir?

Ekran süresi pil kullanım detayları nedir?
Ekran suresi %100-%15 arasi yaklasik 4 saat.
2 yıllık cihaz için fazla bile. Neresi absürt?
Garip bir sekilde yaklasik 1-2 hafta oncesine kadar gittigimde ekran surem en az 5,5 saatti. Bundan dolayi absurt.
Bence normal seviyede gibime geliyor. 9 saatte %10 kalıyorsa o cihaz için helal olsun derdim.
Sanmiyorum. Normalde olcmesem de 1 ay once %5 en fazla giderdi her ne kadar bu 1 ay icerisinde degisebilmis olsa da. Sorun su ki dedigim gibi 1-2 hafta oncesine kadar sorunsuzdu. Samsung TV alinca olmaya basladi.
Bu arada eklemek isterim, bence sorun SmartThings'den ama onu da silince televizyonun islevi kalmiyor. Sahsen cozulemeyecek bir problem sifirlamadigim surece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…