m4tehan

Yetkin
Herkese merhaba.

Cihazı alalı henüz 3 gün oldu ancak ekranda oluşan kılcal çiziklerden dolayı aşırı moralim bozuldu. Telefonu o kadar dikkatli kullanmama rağmen ekranın bu kadar hızlı çizilmesi normal mi?

Aranızda S25 FE veya benzeri yeni nesil bir cihaz alıp da bu tarz kılcal çizik sorunu yaşayan oldu mu? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba.

Cihazı alalı henüz 3 gün oldu ancak ekranda oluşan kılcal çiziklerden dolayı aşırı moralim bozuldu. Telefonu o kadar dikkatli kullanmama rağmen ekranın bu kadar hızlı çizilmesi normal mi?

Aranızda S25 FE veya benzeri yeni nesil bir cihaz alıp da bu tarz kılcal çizik sorunu yaşayan oldu mu? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Üzerinde ekran koruyucu yokken mi? Eğer öyleyse çok garip.
Benim eski S22 ile aynı korumaya sahip öyle bir şey nasıl oluyor ki? S22 koruyucusuz başına neler geldi bir şey olmadı.

Herkese merhaba.

Merhaba bu çizmeler ne yazık ki normal telefon üreticileri ekranların daha dayanıklı olması için daha esnek veya yumuşak maddelere yöneliyorlar bu kırılmaya karşı direnç oluştursa da çizilmeler karşı zayıflık anlamına geliyor çok fazla takılmayın dünya malı sizinle gitmeyecek ama bir kılıf kullanmıyorsanız bile mutlaka bir ekran koruyucu takın.