Because The Internet 9
Çalışkan
Telefon şimdiden arka plana atılmış gibi. S26 serisine gelen AI özelliklerinden bazıları S25 Ultra'ya getirilmemiş. Now Nudge özelliği hakkında çok yorum vardı. Şikayetvar'da olsun, forumlarda olsun birçok şikayet yazısı okudum. Binlerce lira döküp "amiral gemisi" telefon alıp yeni çıkan bir özelliği kullanamamak ya da çok gecikmeli kullanmak kesinlikle saçmalık bana kalırsa. Samsung zaten One UI 8.5 ile eleştiri yağmuruna tutulmuştu, birçok tanıdığım şarjlarının çok dayanmadığını söylüyordu. Exynos çipli olanlarda bir ısınma mevzusu var zaten.
Samsung son zamanlarda çok gözümden düştü. Bugün ortalama bir Samsung alıp 2 yıl sonra kasar mı diye düşünmek üzücü bir durum. Ben S21 kullanmıştım zamanında telefon 2. yılını doldurmadan kasmaya başlamıştı. iPhone falan da savunmuyorum tabii AI konusunda çok geri kaldılar.
Samsung son zamanlarda çok gözümden düştü. Bugün ortalama bir Samsung alıp 2 yıl sonra kasar mı diye düşünmek üzücü bir durum. Ben S21 kullanmıştım zamanında telefon 2. yılını doldurmadan kasmaya başlamıştı. iPhone falan da savunmuyorum tabii AI konusunda çok geri kaldılar.
Son düzenleyen: Moderatör: